- 14 Mayıs 2010
- 280
- 7
- 96
Mrb.kızlar 11+4 hamileyim .pazartesi saat 8 de dünyam karardı. o gün işten ayrılmıştım biraz sorunlu ve tartışmalı bi şekilde.eve geldim eşimle uzanıp sohpet ediyorduk gergin bi gündü.sonra toparladım kendimi kalktım bişiler hazırlamaya kalkarkalkmaz su gibi kanamam oldu bacaklarımdan aşağı indi.koptum krize girdim gitti bebeğim diye bağırdım.hemen apartopar g.o.paşa hastanesine gittikyolda kendimi bilmeden bütün duaları okudum.acil doktor gördü şoktaydım pantolonum komple kandı hemen ultrasonla bakalım dedi. bebek oynuyordu ve kalbi atıyordu ve onu gördüğüm an ben boşaldım hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim kıpkırmızı olmuştu öldü demesini beklerken yaşaması mucize çünki görülmemiş derecede kan geldi belimde aşağısı kan içindeydi neyse rahmime baktı açılma varmı diye şükür oda yoktu herşey yolunda dedi ve hemen yatışa aldı.2 serum yedim salı sabah 8 e kadar gecede 2 iğne vurdular dğşük engelleyici falan.neyse doktor geldi yanıma merak etmem bebek iyi kanaman azaldı o sıkı sıkı tutunmuş biyere gitmiyo dedi.bende bu durumda olan ve gebeliği devam eden hastanız varmı dedim gülcan hanımdı sanırım nöbetçi o ilgilendi oda 15 senelik doktorum ooo çok var sen üzülme dedi ve beni rahatlattı.kızlar çok kötü bi duyguydu onu gördümya ekranda daha ne isterim allahtan..sonra salı sabah kendi doktorum haluk bey geldi kanama geeçirmeme çok şaşırmıştı.çünki herşey iyi gidiyordu.üstüne görmüşte olabilirsin dedi 4. aya kadar üstüne görme olabilir dedi ama stres yapmışsın onunda etkisi olmuş olabilir dedi.sonra progestan yazdı ona başladım hemen. daha sonrada bol su iç dedi idrar kesen dolsun dedi. tekrar kendide ultrasona aldı şükür herşey iyi dedi rahmin açılmamış,bebekte iyi sadece dinleneceksin 3-4 gün yataktan kalmayacaksın dedi. dün kanamam durdu hastanede ve haluk bey taburcu etti beni.eve geldim ve bu saate kadar hala yatmaktayım wc ye kalkıyorum okadar.kızlar korkuyorum.bebeğime bişey olmaz allahın izniyle inş. aranızda böle bişey yaşıyanlar varsa bilgi verin LÜTFEN....