Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

Sedacım sen o kadar güçlü ve azimlisin ki, bu kadar pozitif olmanın ödülünü de inşallah en kısa zamanda alacaksın ve meleğine sağlıkla kavuşacaksın... sağlıkla inşallah haziranda anne olacağız beraber ve seneye bu zamanlar bebişlerimizi konuşacağız Allahın izniyle...

Sedacım sen o kadar güçlü ve azimlisin ki, bu kadar pozitif olmanın ödülünü de inşallah en kısa zamanda alacaksın ve meleğine sağlıkla kavuşacaksın... sağlıkla inşallah haziranda anne olacağız beraber ve seneye bu zamanlar bebişlerimizi konuşacağız Allahın izniyle...

sagol cnm
elımden gelen bısıı yokkı mecburen ıyı olmalıyımkı esımde ayakta durmalı bazen o bana destek olacagına ben ona oluyorumm demekkı hepsını yasayacagımız varmıs cnmmm bu arada sendemı hazıranda denıceksın bırbırımıze destek oluruz ne guzel cnmmmm ıns dedeıgın gıbı burda bebeklerımızı konusmaya baslarız ve baslıcazda benceeee

canım geçmiş olsun uzun süredir senin durumunu takip ediyordum hakkında hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı olması.bende mart sonunda ilk tüp bebek denememi yaptım ama sonuç kimyasal gebelik değer bi düştü bi çıktı ama bugünkü sonucuma göre artık durum düzeldi.inşallah 2. denememi haziran ortasında yapıcam bende senin gibi. inşallah bu zamana kadar spontan bi gebelik elde ederizde uğraşmayız tedavilerle allahım inşallah tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı bebek nasip eder.

canım peki ya sağlıklıysa ama geç gelişiyorsa nasıl anlaşılıyor sağlıksız olduğu canım bi tanem sonuç ne olursa ölsun üzülme sonuçta gebe kalabiliyorsun canım senin için çok dua ediyorum rabbimin mucizeleri o kadar çokki inşallah birinide sana gösterir bi bakarsınızki bebiş çok sağlıklı

özellikle senin gebe olmanı çok istiyorum canım ben bide şükrediyorum canım bizim eşlerimiz çok anlayışlı ne eşler var bebek olmayınca ayrılmak isteyen sanki bizim elimizde bilmiyorlarki veren allah verdiği gibi almasınıda bilir her şeyin hayırlısı canım kesinlikle üzülmüyoruz

kürtaj olacağını diğer topicte okudum sedacım böylesi daha hayırlıymış demekki sağlıksız bi bebek veya embryo çok zor yaşayan bilir...sen bunları haketmedin eşinde haketmedi onlar baba olmayı çok hakediyor gelseniz görseniz etrafımdaki hamileleri ve babalarını Allahım diyorum içimden başkada bişi demiyorum kader...

sedacım nacizane fikrim hemen tedaviye başlama rahmin kendini toplasın dinlensin sende bu boşlukta toparlan ben martta 2.tüp bebeği yaptırdım ve 6 ay ara verelim dedi doktorum ben 4 ay sonra oda kısmetse başlıcam kendimi toparlamam lazım bu süreç çok zor ve her bi adımı sıkıntılı Allah sağlık versin..bide genetik bi araştırma yaptır için rahatlasın...

Kızlar selammmmm
Dr uma ulastım kendısı kıbrısta oldugundan benı baska bır dr a yonlendırdı ancak muayne sonucu dış gebelık olmadıgını ogrendım ınanın cok ama cok sevındım saglıksız gebelıkmıs pazartesı dr um ıstanbulda olucak kontrolumu yapacak ve buyuk ıhtımal kurtaj olucam sızı bılgılendırmek ıstedım kendınıze ıy bakın kızlar hazıran ortasında yenı tedavıye baslıcam tabııı bu arada genetık testler yaptırıcazzzzz uzunnnn yorucu gunler benı beklıyorrrrr cok uzulmedım tedavıye bastan baslamıcam kızlar daha enarda 15 dondurulmus bebısım varrrrr
saglıcakla kalın

sedacım dış gebelik olmadığına çok sevindim.İnşallah hakkında hayırlısı olur.İnanıyorumki sen sağlıklı bir sekilde en kısa sürede bebeğine kavuşacaksın.inan bunu çok istiyorum.

canım kusura bakma dün o kadar konuştuk ama soramadım sen kürtaj oldunmu içimde hiç kötü şeyler geçmiyo halbuki hep seni hamile diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım kendine iyi bak

Back
X