kızlar şoktayım resmen bu hastane mükemmel uygun ama bılgısı olan varmı yardım lütfe

almiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
22
0
36
İstanbul
kızlar avrupa yakasında oturuyorum ama uzaklığı hiç önemlı deyıl bu gün akrabama gıtmıstım kadıköye ÇAĞINER HASTANESİNE UĞRADIM TEMİZ HARIKA HERSEY İLGİ YE İNANAMAZSINIZ 9 AYLIK DOĞUM PAKETI ALTINDA DOĞUMDAN SONRAKI BEBEĞIN TÜM TESTLERİ HERSEY DAHIL SEZERYANDA NORMAL DOĞUMDA AYNI FIYAT HEPSI ICINDE 900 TL İLGIYE İNANAMADIM DOKTORLA ILK MUAYNE ÜCRETSIZ HERYERI KENDILERI GEZDIRIYOLAR YOPUN BAKIMA BAKABILDIM UZAKTAN ODALARI GEZDIM AMELIYATHANEYE GIRDIM HERSEY SÜPER AMA BURDA DOĞUM YAPAN YADA MUAYNEYE GİDEN VARMI ŞİMDİDEN TŞKR

hiç gitmedim ama yeni açılan bir hastane ise bu durum fazla sürmez :)
NURFEZA anlıyorum canım oda senın görusun tabı ama dün acılan bir hastanede deyıl zaten eskı olmasıyla yenısıyle alakası yokkı olayın önemlı olan doktoruna rastlamak tşkr yınedeohaoldumsmile

birde dogum ünitesi nasıl?küvezi var mı?dr ları kaç yıllık bunları falan araştır derim cnm

yeni değil eski bir hatanedir. akrabam uzun bir süre çalıstı. kadın doğumcusu aynı zamanda hastane sahibidir değişmediyse tabiki. kötü birsey duymadım hastane hakkında..

sen böle anlatınca merak ettim canım..
benim ev nasılsa yakın kadıköye. yarın için bi gidip bakim bari:)

şimdi aradım; muayene ücreti 22 lira dedi ssk için.
ayrıca hastanenin başhekimi olan prof dr ünsal beymiş kadın doğum dr'u.
birde kuvezi varmış.
gidip görünce tekrar yazarım kızlar.

900 cok normal dogum 400-500
ayrıca ben dogurucam nıye parayı onlara vereyım butun ısı ben yapıcam normal dogumda dımı :)

öyle de safkan canım maalesef hastanelerde doğum fiyatları almış yürümüş durumda.
ben şimdiye kadar şişli florance'a gidiyordum; doğum dr parası 1500+ 1200 yani normal doğum toplamda 2700 e geliyo.
evet çok memnunum dr'dan filan ama insan o paraya acıyo dediğin gibi.
yarın için ben bu hastaneden randevu aldım bi denicem bakalım.
açıkçası dikkatimi çeken sey dr'un prof olması.
umarım ilgili biridir..

merhaba kızlar..ben dragos sema hastanesine gidiyorum giden var mı?eşim doğumu sormuştu 2.225 normal 2.600 sezeryan demişlerdi..ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum hastaneyi..sema hastanesine giden veya doğum yapan var sa yazsın lütfen..

ıyıde canım benım söyleyınce kızıyosunuz bu baslık altında baska hastane soruyosun ben hastane hakkında bılgı ıcın konuyu acmısım sende konuyu bekle görüşlerı haksızmıyım sımdıden tşkrler

cnm ben bu hstneyi biliyorum benim kayınvalidem hemen arka sokağında oturuyodu bende senelerce oraya öok yakın bi yerde oturdum evet fiyat çok uygun ama bence hastane yaramaz.benim bi arkadaşım orada doğum yaptı hiç memnun kalmadı sezeryan oldu hemde ikinci çocuğuna.ama ilkinden çok farklıymış.hem anestezi uzmanları narkozu fazla vermiş uyanması zor oldu doğumdan snr sancısı çok oldu vede doktorun ilgisizliğinden çok şikayetçiydi ve kuzenimde 2 ay önce doğum yaptı oda evine yakın olduğu için 7 ay boyunca oraya gitti ama oda doktordan çok şikayetçiydi.gerekli olan hiç bi testi istemiyomuş ne kilo ne tansiyon ne şeker takibi hiç bişey yapmamış 7 ay boyunca vede kuzenim 35 yaşında.ikinci gebeliği.sorulan sorulara baştan sağma ve kısa cevaplar veriyomuş vede aradığında ulaşamıyomuş.son iki ayda doktoru değiştirdi ve ümraniye erdeme gitti orada 700 tl sezeryan ve çok ilgililer çok temiz ve güzel bi hastane.orada doğum yaptı çok memnun kaldı hem doğumdan hem sonrasından.bende gittim bikaç defa.bende çok beğendim ama doğumumu devam ettiğim bi doktorum vardı onda yaptım medipolde şule hanım.oradada 1500 tl.doğum ordada çok memnun kaldım.yani bence fiyata aldanma.biraz ilgi alakada önemli bence yinede sen bilirsin arkadaşım.istersen git bi gör doktorun tavrını

kızlar biz bugun gittik eşimle muayeneye..
söyle özetlemek gerekirse hastane vasat..
dr olarak ünsal beye gittik güya ama o dedi ki ben değil devreim bey sizinle ilgilense daha iyi olur dediohaoldumsmile
neyse devrim beyin ameliyattan çıkışını bekledik; nerdeyse bi saat ilgilendi; ama ultrasonları bozuktu ve eski püskü bi ultrason getirdiler ve kullanmayı bilmiyolardı onlar makinayı çözene kadar tuhaf bi durum oldu işte:sinifsinif:
neyse muayene ve devrim bey iyi ve ilgili fakat hastane yaramaz diyim..
odaları gezdik ufak ve bakımsız ve ne bileyim vasat işte.
ben açıkçası begenmedim. ama tabi bide siz gidin bakın isterseniz. kararınızı etkilemek istemem..

Reklamlar....
Bi hastanenin iyi olmasına neden ŞOKKK olalım anlayamadım kafamçokkarıştı

Reklamlar....
Bi hastanenin iyi olmasına neden ŞOKKK olalım anlayamadım kafamçokkarıştı
canm zaten şok olman ıcın istanbulda olman lazım cok merak etmıssın bellı merakta klma 2500 1500 ceken hastaneler var istanbuldakıler bılır anlar sen anlamana gerek ok bidahıkıne bılııp bılmeden yazmassan boş boş sevınırım :roflol:

Evet biz nerden bilicz istanbul neresi nasıldır.. gidip gördükmü Yaşadıkmı bilemeyiz...

Aynen sizin haddinizi bilmediğiniz gibi...

Daha yeni üyesin
ne amaçla üye olduğun belli oluyor zaten..

bu sitede herkes her konuda fikrini yazar.. Benim konuma bunu yazamazsın deme hakkın yok. yazılsın istemiyorsan konu da .....açma üye de olma.. (yukarda bi üyenin fikir sormasına tahammül edememişsin! reklamın sabote oluyor diye)

Maksadımız yardımlaşmak bizim bu sitede ..
Gelipte huzur kaçırmanın anlamı yok!!!

3 yıldan fazla üyeyim.. 1kez olsun polemiğe girmedim... Haddini bilmeyenle muhattap olmadım... yine olmayacağım!!!
Reyting olsun diye ŞOK kelimesini kullanmışsın.... Dikkat çekmek için polemik yaratıyosun

Bende reklamını facede gördüm. Aradım. Randevu aldım. Başhekim kadın doğumcu ama o bakmıyor. Devrim diye bi doktor var zaten başkada kadın doğumcu yok. Bir ameliyata bir doğuma bir muayeneye girdi. 1 saat bekledim. Tam bana sıra geldi. Asistanı devrim bey ameliyata girecek. Sizi yarım saat sonra alıcaz demez mi delikafadulden Hadi be dedim. Sanki çok ucuza yaptırıyorlarda doğumu birde muayene için 1.5 saat beklicem. Muayenede bunları yaşıyorsam doğumda neler yaşarım siz düşünün. Ağızlarının payını verip çıktım. Boşuna gittim diyede sinir oldum. ışte pahalıdır vardır hikmeti ucuzdur vardır illeti (gerçi ucuzda değilde benim gittiğim hastaneye nazaran daha uygundu diye bi deniyim dedim.)

Son düzenleme:
burda reyting he hahahahahahhah daha yenı uyesın hahahahha guluyorum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…