NURFEZA anlıyorum canım oda senın görusun tabı ama dün acılan bir hastanede deyıl zaten eskı olmasıyla yenısıyle alakası yokkı olayın önemlı olan doktoruna rastlamak tşkr yınedeohaoldumsmilehiç gitmedim ama yeni açılan bir hastane ise bu durum fazla sürmez :)
ıyıde canım benım söyleyınce kızıyosunuz bu baslık altında baska hastane soruyosun ben hastane hakkında bılgı ıcın konuyu acmısım sende konuyu bekle görüşlerı haksızmıyım sımdıden tşkrlermerhaba kızlar..ben dragos sema hastanesine gidiyorum giden var mı?eşim doğumu sormuştu 2.225 normal 2.600 sezeryan demişlerdi..ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum hastaneyi..sema hastanesine giden veya doğum yapan var sa yazsın lütfen..
canm zaten şok olman ıcın istanbulda olman lazım cok merak etmıssın bellı merakta klma 2500 1500 ceken hastaneler var istanbuldakıler bılır anlar sen anlamana gerek ok bidahıkıne bılııp bılmeden yazmassan boş boş sevınırım :roflol:Reklamlar....
Bi hastanenin iyi olmasına neden ŞOKKK olalım anlayamadım kafamçokkarıştı
canm zaten şok olman ıcın istanbulda olman lazım cok merak etmıssın bellı merakta klma 2500 1500 ceken hastaneler var istanbuldakıler bılır anlar sen anlamana gerek ok bidahıkıne bılııp bılmeden yazmassan boş boş sevınırım :roflol:
burda reyting he hahahahahahhah daha yenı uyesın hahahahha guluyorum :dance:Evet biz nerden bilicz istanbul neresi nasıldır.. gidip gördükmü Yaşadıkmı bilemeyiz...
Aynen sizin haddinizi bilmediğiniz gibi...
Daha yeni üyesin
ne amaçla üye olduğun belli oluyor zaten..
bu sitede herkes her konuda fikrini yazar.. Benim konuma bunu yazamazsın deme hakkın yok. yazılsın istemiyorsan konu da .....açma üye de olma.. (yukarda bi üyenin fikir sormasına tahammül edememişsin! reklamın sabote oluyor diye)
Maksadımız yardımlaşmak bizim bu sitede ..
Gelipte huzur kaçırmanın anlamı yok!!!
3 yıldan fazla üyeyim.. 1kez olsun polemiğe girmedim... Haddini bilmeyenle muhattap olmadım... yine olmayacağım!!!
Reyting olsun diye ŞOK kelimesini kullanmışsın.... Dikkat çekmek için polemik yaratıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?