Gebeliğe Hazırlık Kızlar sol kasığım ağrıyo ve şişlik var böyle olan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizemmm16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
8.536
7.145
198
33
Adetimin 15. günü 13. Günden beri sol kasığımda müthiş bi ağrı var bugünde şişlik dolgunluk dokunamıyorum uzanıyorum bacaklarımı kendime doğru çekince yine şiddetli bi ağrı var üşüttüm sandım ama değil yumurtlama olsa bu kadar şiddetli geçmezdi hiç bide yanılmıyorsam adetimin 9. Gününden itibaren bacağımda bi ağrı başladı kasık desen değil bacağımın başlangıcı o gece yatarken birden aynı anda göğüslerimin sızısı ve karnımın alt ortasına saplanan bi ağrıyla uyandım sabah cok fazla akıntım olmuştu aslında o günden beri böyle ağrılarım var doktora gidemiyorum malum corona böyle olan varmı aranızda kist falan mi yumurtalamamı ne oldu bilmiyorum ama çok fena

4-5 ay önce alt karın bolgemde aşırı ağrı ve şişlik ile acile gitmiştim ultrasonda yumurtaligimda iltihap olduğunu soylemislerdi. Eğer ağrı artarsa bence doktora gidin. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim yasak var doktorada gidemiyorum şuan ama dayanılcak gibi de gözükmüyo ilaç içmek istemiyorum midem rahatsız olduğu için sizede çok geçmiş olsun ❤

Bende ağrı siddetliydu bendede intihap olmuş kist büyüklüğünde idrarda yanma kaşıntı filan var mıydı

Bende ağrı siddetliydu bendede intihap olmuş kist büyüklüğünde idrarda yanma kaşıntı filan var mıydı
Çok geçmiş olsun Hayır kaşıntı yanma yok sadece ağrı şişlik ve hassasiyet var karnımın sol tarafı bariz şiş belli oluyo sertlik var bide yine sol tarafımda

Merhaba canım dr a gittin mi ne dedi? Ben ee aynı sorunu yaşıyorum adet olduğum için muayeneye gidemediö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…