- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
-
Bende 35.haftadayım sabahları yeniden mide bulantım başladı, bende tedirgin oluyorum birkaç gün sonra dr kontrolüne gitcem umarım olumsuz bişi yoktur?....
bence önemli birşey değildir dert etme.benimde ilk aylar dişimi fırçalarken midem bulanıyo kusuyodum.38. haftada gene başladı.için rahat etmeyecekse doktorunu ara sor cnm.
inşallah yoktur plava ama mutlaka sor bakalım seninki ne dicek fikrimiz olur bi kaç doktrdan yorum almış oluruz bizde . çok kusuyormusun pekş yoksa kuru bulantımı var çok kusuyorsan gitmeden ara acil bişey olabilir
kusmam yok cnm sadece sabahları bulantı oluyor sanki ilk baştaki dönemler gibi öğleden sonra hafifliyor ve geçiyor. ama çalıştığım için biraz zorluyor beni.. buaylarda olmaz diye bildiğim için tedirgin oldum sadece..
arkadaşlar benim ilk zamanlar hiç bulantım olmazken şimdi 36. haftamdayım ve bulantım var. sabah mide kazıntısı kahvaltıdan sonra da bulantı oluyor. sakız çiğnemekten bi hal oldum. ayrıca iştahsızlık baş gösterdi, canım hiç bişey yemek istemiyor, habire su içmek istiyorum. ama bişey mi oluyor acaba diye bir korkum yok, kayınvalidem son ay çok miden bulanacak haberin olsun demişti, onun rahatlığı var sanırım. merak etmeyin Allahın izniyle bişeycik olmaz. bi de kimsenin doğum hikayesinden etkilenmeyin, herkesinki kendine özel. Allahın dediği olur deyip kafaya takmamalıyız. şimdiden hayırlı doğumlar.:teselli:
selam kızlar kızlar benim bulantılarım yeniden başladı çok trahatsız edici boyutta değil ama yeniden baş göstermesi beni tedirgin etti aslında kağan kocatepenin videolarını izlerken bu aylardan yeniden bulantılarınız başlayabilir diye bişey duymuştıum fakat şimdi etrafımdaki yeni doğum yapan hamileler son ayda bulantının normal olmadığını sölüyorlar benimde içime kurt düştü sizinde oluyormu bulantılarınız birde üzüntüden olabilirmi bu bulantılar bi kaç gündür duygusal bakımdan yoğun günler geçirmiştim ondan olabilirmi acvaba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?