kızlar son ayda bulantı normalmi :((

Pamik_PrenSes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
1.351
3
116
Bursa
selam kızlar kızlar benim bulantılarım yeniden başladı çok trahatsız edici boyutta değil ama yeniden baş göstermesi beni tedirgin etti aslında kağan kocatepenin videolarını izlerken bu aylardan yeniden bulantılarınız başlayabilir diye bişey duymuştıum fakat şimdi etrafımdaki yeni doğum yapan hamileler son ayda bulantının normal olmadığını sölüyorlar benimde içime kurt düştü sizinde oluyormu bulantılarınız birde üzüntüden olabilirmi bu bulantılar bi kaç gündür duygusal bakımdan yoğun günler geçirmiştim ondan olabilirmi acvaba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım benim hala miğde bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor.tabiki kişiye göre değişir dotorun ne diyor bu duruma peki.

pazartesi randevüm doktrumla canım bakalım ne dicek aslında benim bulantılar geçmişti bu aydada yeniden tekrarlaması beni düşündürdü neden böle oldu diye ALLAH korusun insan korkuyro gebelik zehirlenmesi filanmı diye ama buğünlerde düzeldim azaldı yani sanırım çok strest yaptım bi kaç gündür kendime ....doktoruma danışacağım bakalım ne dicek yorumlarınız için saolun kızlar..

Bende 35.haftadayım sabahları yeniden mide bulantım başladı, bende tedirgin oluyorum birkaç gün sonra dr kontrolüne gitcem umarım olumsuz bişi yoktur?....

Bende 35.haftadayım sabahları yeniden mide bulantım başladı, bende tedirgin oluyorum birkaç gün sonra dr kontrolüne gitcem umarım olumsuz bişi yoktur?....

inşallah yoktur plava ama mutlaka sor bakalım seninki ne dicek fikrimiz olur bi kaç doktrdan yorum almış oluruz bizde . çok kusuyormusun pekş yoksa kuru bulantımı var çok kusuyorsan gitmeden ara acil bişey olabilir

bence önemli birşey değildir dert etme.benimde ilk aylar dişimi fırçalarken midem bulanıyo kusuyodum.38. haftada gene başladı.için rahat etmeyecekse doktorunu ara sor cnm.

bence önemli birşey değildir dert etme.benimde ilk aylar dişimi fırçalarken midem bulanıyo kusuyodum.38. haftada gene başladı.için rahat etmeyecekse doktorunu ara sor cnm.

ama şimdi ela doğrsu sölüyosyunda bizim tedirgin olduğumuz konu bazıları vardır 9 ay boyunca bulantısı vardır hiç geçmez devamlı yaşar bu problemi bizimde ilk aylar vardı ama 4 aydan sonra kesildi şimdi birden yeniden başlaması insanı tedirgin ediyor ama dediğin gibi telaş yapmaya gerek yok mutlaka çoxuk hareketlerinizide takip edin çocuk hareketlerindede bi azalma olursa çok bulabtı halinde doktorunuza danışın son aylar insan gerçekten tedirgin oluyor geçen bi kadınla karşılaştık onunda bebeği 9 aylıkken ölmüş karnında baya bi anlattı okdar etkilendimki şimdi ufacık bişey olsa tedirgin oluyoru eyvahedigeldismile

inşallah yoktur plava ama mutlaka sor bakalım seninki ne dicek fikrimiz olur bi kaç doktrdan yorum almış oluruz bizde . çok kusuyormusun pekş yoksa kuru bulantımı var çok kusuyorsan gitmeden ara acil bişey olabilir

kusmam yok cnm sadece sabahları bulantı oluyor sanki ilk baştaki dönemler gibi öğleden sonra hafifliyor ve geçiyor. ama çalıştığım için biraz zorluyor beni.. buaylarda olmaz diye bildiğim için tedirgin oldum sadece..

anladım canım seni anlıyorum aynı tedirginliği bende yaşıyorum ama ben çalışmadığım için okdar zorlamıyor beni sık sık dinlenmeye çalışıyorum benimde senin dediğin gibi sabahları yoğunlukta öğlende hafif akşama doğrıu geçiyor acaba strestmi yapaıyoruz anlamadımki CADIARZU

arkadaşlar benim ilk zamanlar hiç bulantım olmazken şimdi 36. haftamdayım ve bulantım var. sabah mide kazıntısı kahvaltıdan sonra da bulantı oluyor. sakız çiğnemekten bi hal oldum. ayrıca iştahsızlık baş gösterdi, canım hiç bişey yemek istemiyor, habire su içmek istiyorum. ama bişey mi oluyor acaba diye bir korkum yok, kayınvalidem son ay çok miden bulanacak haberin olsun demişti, onun rahatlığı var sanırım. merak etmeyin Allahın izniyle bişeycik olmaz. bi de kimsenin doğum hikayesinden etkilenmeyin, herkesinki kendine özel. Allahın dediği olur deyip kafaya takmamalıyız. şimdiden hayırlı doğumlar.:teselli:

Bu son ayda olan bulantının neden kaynaklandığını gerçekten merak ettim :uhm: benim duyduğuma göre doğuma giderkende yani doğum sancıları çekerkende kusanlar oluyormuş çok enteresan fisfisfis yarın doktoruma gidince sorucam .Evet şimdiden geceler boyunca nasıl doğum yapıcam diye düşünmenin bi anlamı yok sonuçta yaşayıp görücez inşallah bi çırpıda olur bebişlerimiz hayırlısyla :Saruboceq:

31 haftam bitti 32 giricem hala kusyorum çok kötü:Saruboceq: doktor 9 ay kusacaksın demişti gerçekten öle.akşamları 8 den sonra bişi yemiyorum.bi sabah kahvaltısını iyi yapıyorum ama mutlaka akşamları kusuyorumm offfff akannehir hem kilo alamadım ama bebişim haftasına göre fazla bile anlamadım

kızlar benim ilk hamileliğimide ilk aylarda bulantım olmamıştı ama son ayıma girdiğimde aşırı yanma ve bulantı olmuştu.hatta doktorum rennie duo diye bi şurup vermişti.yani bence gayet normal

bende kaan kocatepenin videosunda izlerken yeniden başlayabilicegini söyledini dinledim aslında migdeye baskı yaptıgı için bulantı olarak adlandırılır diyodu benim hiç bulantım olmadı hamileligin başından beri bence normal eşinmi kuzenindede ilk başlarda vardı sonlara dogru yine bulantıları başlamıştı korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…