Bence 1000 değer ile hamilesin ben öyle anladım gecikmenin varmıydıSabah kan verdim gebelik için yanında farklı semboller olunca anlayamadım yardımcı olur musunuz
Değer 1000 ise evet hamilesin tebrik ederimSabah kan verdim gebelik için yanında farklı semboller olunca anlayamadım yardımcı olur musunuz
2 gün geciktiBence 1000 değer ile hamilesin ben öyle anladım gecikmenin varmıydı
Off bendeDeğer 1000 ise evet hamilesin tebrik ederimama değer normal diyor tam olarak algılayamadım açıkçası
Ayyy çok heyecanlıOff bendeanlayAmadım
Değerin 1000 üstü2 gün gecikti
YaniiDeğerin 1000 üstü
Orada da aynı şekil var baktımAyyy çok heyecanlıbi de e nabıza normal internet sitesinden gir bak bakalım bence değer 1000 yani hamilesin ama birde Ordan bak
Sanki hata gibi belki de > bu olmasi lazim, yani 1000 ustu, ara sor bence evde test yaptinmiBu durumla karşılaşan yok mu ???
Yaptım canım 1 nisan dan beri yapıyorum çift çizgi görüyorum ama burda ki işaret niye öyle oldu onu çözemedim çok merak ettim ya ondan galibaSanki hata gibi belki de > bu olmasi lazim, yani 1000 ustu, ara sor bence evde test yaptinmi
Paylasabilirmisin fotorafi? Bence yazi hatasi, eger idrar positif ise hamilesindirYaptım canım 1 nisan dan beri yapıyorum çift çizgi görüyorum ama burda ki işaret niye öyle oldu onu çözemedim çok merak ettim ya ondan galiba
Pozitif hepPaylasabilirmisin fotorafi? Bence yazi hatasi, eger idrar positif ise hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?