kızlar sonucum çıktııııııı....hamileyim:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..

canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..

sonucun çok iyi maşallah canım Allahım sağsalim kucağınada almayı nasip eder inşallah....darısı başımıza inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah :)

ya canim cok sevindim inan allah anali babali buyutsun artik sitres yok ya ben cok duygulandim sen ucuyosun kesin rabbim yine mucizesini yolladi cok sukur rabbim diyer arkadaslarada nasip etsin isallah

oooo tebrik ederim yeni hamişimizi :46::46::46::46::46::46: hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah :nazar::emir_bebek:

oooo tebrik ederim yeni hamişimizi :46::46::46::46::46::46: Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? Esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? Arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah :nazar::emir_bebek:

maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:):) cok cok cok sevındım canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın:):)

ya canim cok sevindim inan allah anali babali buyutsun artik sitres yok ya ben cok duygulandim sen ucuyosun kesin rabbim yine mucizesini yolladi cok sukur rabbim diyer arkadaslarada nasip etsin isallah

allah hepinizden razı olsun..sonucu telden öğrendim..ya bide ilginçtir dün ve bügün sonucum çıkmadan baya bir kişi beni önceden hep tebrik etti:))dedim hayır olsun..demek içlerine doğmuş..sercn sen hamilesin değilmi..

tebrik ederim bende senın sonucun çıkmışmı diye bakınıyorum.
Allah tamamına erdirip kucağına verir inş.
9 aylık zorlu ve heyecanlı yolculuğa hoşgeldin:nazar:

Son düzenleme:
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı

yaşarsınız..
hayırlı olsun canım, Rabbim sonuna kadar devam ettirsin. İnşlhh bizlerde nasip olur..

allah hepinizden razı olsun..sonucu telden öğrendim..ya bide ilginçtir dün ve bügün sonucum çıkmadan baya bir kişi beni önceden hep tebrik etti:))dedim hayır olsun..demek içlerine doğmuş..sercn sen hamilesin değilmi..

hamileliktenmi ne bilemiyorum ruyalarim ve hislerim cikiyo senden hic korkmadim emindim evet canim 6 aylik kizim teyzesi rabbim sanada isallah nasipetsin sana en buyuk tavsiyem sitres yapma isabillah rabbim tamamina erdircek sitres olumsuz etkiliyo bicok arkadasta okudum zaman cabuk geciyo bi bakmissin bebisin kucaginda:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

oooo tebrik ederim yeni hamişimizi :46::46::46::46::46::46: hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah :nazar::emir_bebek:

canım 11.gün sonucum bu.dru aradım ama ulaşamadım.dönecekler bana bakalım..

canım benım rabbım hayırlı evlat versın ınsallah...ne kdr bekledın sımdı zor bır yolculuga cıkıyorsun ınsll kolay gecer hamıs ıgınnn darısı basımızaa:55:

maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:):) cok cok cok sevındım canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın:):)

canııım allah razı olsun hepiniz merak içindeydiniz..allah sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah...eşimede telde söledim öle ağladık adam iş yerinde tabi her yeri kabarmışş:1:

tebrik ederim bende senın sonucun çıkmışmı diye bakınıyorum.
Allah tamamına erdirip kucağına verir inş.
9 aylık zorlu ve heyecanlı yolculuğa hoşgeldin:nazar:

hoşbulduk hoşbulduk..artık seni doğuma kadar bırakmam.neler yaşadın tek tek anlattırırım sana..:1:

hamileliktenmi ne bilemiyorum ruyalarim ve hislerim cikiyo senden hic korkmadim emindim evet canim 6 aylik kizim teyzesi rabbim sanada isallah nasipetsin sana en buyuk tavsiyem sitres yapma isabillah rabbim tamamina erdircek sitres olumsuz etkiliyo bicok arkadasta okudum zaman cabuk geciyo bi bakmissin bebisin kucaginda:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ooo çok sevindim canım umarım allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip eder....siz kıdemli olarak bana ablalık yapıcaksınız artık:1:

canım benım rabbım hayırlı evlat versın ınsallah...ne kdr bekledın sımdı zor bır yolculuga cıkıyorsun ınsll kolay gecer hamıs ıgınnn darısı basımızaa:55:

hemde tez zamanda başınıza olsun inşallah.oluoyr be kızlar vallahi oluyor.rabbim kimseye bebeksiz bırakmıyor.olmayanda şöle oluyor tedavi olmuyor maddi manevi elbette kolay şeyler değil.ama rabbim bi şekilde tedavili yada tedavisiz veriyor bebişlerimizi:emir_bebek:

Back
X