yani eğer bir aldatma durumu söz konusu değilse, okulda millet sırf yakıştırdı diye.. aynı ortamda kızlarla bulundu diye de sevgiliden vazgeçilmez ki...
o millet hele bir beni görsün bakalım kim daha çok yakışacak diye düşünmek bile lazım
düşünüp en mantıklı kararı verin..
ki erkek arkadaşınız siz bu konuları açmadan, okulda bazı olaylar olduğunu da anlatmış.. bilemiyorum sizin haberiniz olduğunu biliyor da önceden söyleyip ortamı mı yumuşatıyor acaba :44:
ama eğer gerçekten iyi niyetiyle oturup bunları bunları yaşadım diyorsa ve doğruluk payı da varsa bence affetme konusu düşünülebilir...
sonuçta okul ortamı, illaha ki birileriyle konuşacak.. millet de maalesef çok hazırdır iki kişiyi sürekli yan yana görünce yakıştırma yapmaya...
yani her şey bir yana aldatıldığınızı sanarak ağladığınız onca güne yazık gerçekten...
bunu birileri ödemeli ama kim :44:
canım doğru affedilir bişe asla değil.bi msj belki ama ama acısını oda bende okadar çok yaşadıkki bende karışığımDiğer konnu okudum herkes genellikle buluşma demiş 2. kez aldatılmadan bahsediyosun ikincisini kanıtlasa birincisi nolucak? Kaç kere daha aldatılmayı bekliyosun ki bence sevgili olmak değil flörtleşmek de aldatmadır arkana bakmadan uzaklaş derim yanlışı ne kadar çabuk kovarsan doğru sana o kadar hızlı gelir mutlu olacağın biri elbet çıkar karşına seni daha şimdiden bu hale düşüren bir insana hayatını bağlama.
canım ilk yaşadığımız olay evet tel.inde msj yakalamıştım ve acısını dibine kadar yaşadık.2 kere aldatıp dahada duydukların var ikinciden kastım bu arkadaşımın dediği zaten.aldatmanın msj yakalamanın affı özrü olmaz tabiki bunun bilincindeyim.mantığımla değilde şuan duygularımla düşünüyorum evet ona bi cevap vermesemde seviyorummm kızlar ama kendimi ateşe atarmıyım korkuyorumbence sen ayrilmamak icin türlü bahaneler bulmus, bizi birak, kendini kandirmaya calisip duruyorsun..
seni 2 kere aldatmis, ve dahada hakkinda duyduklarin oluyor,
sen hala yok artik öyle degilmis, bilmem neymis..
birak bunlari lütfen.. birazcik mantiginla düsününce göreceksin sonuc acik ve net, ayrilmasin..
3. kez aldatilmayimi bekliyorsun yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?