kızlar sonunda buluştuk...

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...dim-bildigimi-bilmiyorben-napayim-kizlar.html
kızlar konum buydu sadece baş kısmını okusanız yeterli.arkdaşlar biz buşuştuk bu buluşmadan 1 hafta 10 gün öncesinden yine beni çok sevdiğini belirten msjlar yazmaya başlamıştı zaten yai buluşcaz diye değil bu böle yaklaştıktan sonra görüşmeyi dahada hızlandırdık diyelim.
işte neyse buluştuk ve beni deli gibi seven biran önce evlenek isteyen kişi yine karşımda gibiydi sanki.öle ilgili öle sevecen davrandı biran önce evlenmek istediğini ilişkimiz uzadıkça türlü sorunlar çıktığını belirtti hep.sonra ailesinden bikaç kişi yanımıza uğradı sağolsunlar severler beni onlarada biran önce evlenmek istediğini vurguladı hep tam ben yalan söylüyosun başkasıylada berabersin demeye hazırlanırken dediki bu bi küs bi barışık olduğumuz dönemde samimi kız arkadaşlarım oldu haberin olsun banayakınlaşmak isteyenlerde oldu ama asla izin vermedim ben heryerde seni görüyorum istesemde olamam kimseyle dedi.ben kalktım yanından bi ara arkadaşımı aradım.bi kızla çıktığını sölüyodun sevgilimin doğru demi dedim.dediki yaa bir ara hep beraber takılıyolardı ama şimdi hiç alakası yok kimseyle milllete slm verip geçiyo sadece hiç bi kızla değil galiba yanıldımmı acaba ama segili gibi samimilerdi dedi.yani flörtleşme gibi dedi ama şuna hçbişe yok kimseyle dedi.sonra tel.i kapadım geldim sana güvenmiyorum asla yıktın o güveni inanmıyorum sana hiç dedim.dediki ya hala çocuk gibi davranıyosun ben evliliğin işleri ciddileştirmedin peşindeyim sana bak.seni kandırsa ne diye senle uğraşayım şimdi.ailemi bu derece işin içine katayım çocuk oyuncağımı bu dedi.sen evlenmek istemiyomusun dedi bende:seninle evlenmek tabiki isterdim ama şuan kafam çok karışık diyince çok sinirlendi işte sen hep beni oyalıyosun bende sana güvenemiyorum.bırakacaksın beni oyalıyosun.yetmedimi yıllardır çıkıyoruz artık bi adımız olsun yeter falan dedi.işte böle kızlar netleşemeden kalktık.tel.de deva ederiz dedi.şimdi yorumlarınızı istiyorum lütfen:(

Belli ki onu görünce yumuşamışsın
Çünkü diğer konunda bir arkadaştan duyduğunu ve ispatladığını söylemiştin...
Şimdide onu dedi de bunu dedi de falan
Gerçeği sen biliyorsun...
Biz sana 'mantıklı olarak' ayrıl deriz.

bence arkadaşınızla eğriyi doğru düzgün bir şekilde konuşun.. hassas bir konu da böylesi sonradan yan çizilmez...
ben öyle sandım, sanki sevgiliydiler, sanki samimiydiler falan...

bunlar olacak şey mi... :19: ihanet kaç tane yuvayı yıkıyor.. kaldı ki kurulmadan bir yuva sizin ki de yıkıldı...

günlerce oturdunuz aldatıldım diye ağladınız...
şimdi nereden çıktı bilmiyorum sanki öyle geldi diye kıvırmalar...

sevgilinizden önce gidip arkadaşınızla bu konuyu halledin derim...

Daha onceki konunuzu okudum, arkadasim kanitladi aldatildigimi demistiniz. O zaman kanitladiysa su an nasil bunlarin dogruluundan hala suphe duyuyorsunuz? Ayrica flortlesme bile bence kesinlikle kabul edilebilir birsey degil.

kızlar evet arkadaşıma bende aynını dedim yani bu basit bişe mi dedim sandım olurmu diye oda diyorki ya simdi sık sık beraber görüyordum etrafındakiler yakıştırıyordu falan bende çıkıyolar siye düşündüm aranızda kötüydü direk onu düşündüm diyor.çıktımı çıkmadımı bilemme tabi diye.ama şuan kimseyle samimi yada alakalı değil evet diyor.kanıttan kastım işte oda böle anlatınca bende inandım çünkü iyi niyetli yalan söylemeyeceğini düşündüğüm bir arkadaşımdır.işte kafam karıştı evet kızlar çünkü inkar etmiyor samimi arkadaşlarım oldu hiç bir kızla selamlaşmadım bile diyip yalan söyleyemem ama o arkadaşlarımdan hoşlandığını duyduklarımda oldu ve kestim alakayı diyor.benim ona verdiğim bir cevap yok zaten şuanda gördüğünüz gibi sizede danışıp düşünmek istiyorum...ona karşı bişe hissetmiyorum desem tabi yalan olur yıllarım tonlarca anım var herşeyden ziyade...ama kafımdaa karışık.bitarafım bitir diyor.bi tarafım dur daha biraz düşün diyor

yani eğer bir aldatma durumu söz konusu değilse, okulda millet sırf yakıştırdı diye.. aynı ortamda kızlarla bulundu diye de sevgiliden vazgeçilmez ki...
o millet hele bir beni görsün bakalım kim daha çok yakışacak diye düşünmek bile lazım :52:
düşünüp en mantıklı kararı verin..
ki erkek arkadaşınız siz bu konuları açmadan, okulda bazı olaylar olduğunu da anlatmış.. bilemiyorum sizin haberiniz olduğunu biliyor da önceden söyleyip ortamı mı yumuşatıyor acaba :44:

ama eğer gerçekten iyi niyetiyle oturup bunları bunları yaşadım diyorsa ve doğruluk payı da varsa bence affetme konusu düşünülebilir...

sonuçta okul ortamı, illaha ki birileriyle konuşacak.. millet de maalesef çok hazırdır iki kişiyi sürekli yan yana görünce yakıştırma yapmaya... :19:

yani her şey bir yana aldatıldığınızı sanarak ağladığınız onca güne yazık gerçekten...
bunu birileri ödemeli ama kim :44:

Diğer konnu okudum herkes genellikle buluşma demiş 2. kez aldatılmadan bahsediyosun ikincisini kanıtlasa birincisi nolucak? Kaç kere daha aldatılmayı bekliyosun ki bence sevgili olmak değil flörtleşmek de aldatmadır arkana bakmadan uzaklaş derim yanlışı ne kadar çabuk kovarsan doğru sana o kadar hızlı gelir mutlu olacağın biri elbet çıkar karşına seni daha şimdiden bu hale düşüren bir insana hayatını bağlama.

bence sen ayrilmamak icin türlü bahaneler bulmus, bizi birak, kendini kandirmaya calisip duruyorsun..
seni 2 kere aldatmis, ve dahada hakkinda duyduklarin oluyor,
sen hala yok artik öyle degilmis, bilmem neymis..
birak bunlari lütfen.. birazcik mantiginla düsününce göreceksin sonuc acik ve net, ayrilmasin..
3. kez aldatilmayimi bekliyorsun yoksa ?

yani eğer bir aldatma durumu söz konusu değilse, okulda millet sırf yakıştırdı diye.. aynı ortamda kızlarla bulundu diye de sevgiliden vazgeçilmez ki...
o millet hele bir beni görsün bakalım kim daha çok yakışacak diye düşünmek bile lazım :52:
düşünüp en mantıklı kararı verin..
ki erkek arkadaşınız siz bu konuları açmadan, okulda bazı olaylar olduğunu da anlatmış.. bilemiyorum sizin haberiniz olduğunu biliyor da önceden söyleyip ortamı mı yumuşatıyor acaba :44:

ama eğer gerçekten iyi niyetiyle oturup bunları bunları yaşadım diyorsa ve doğruluk payı da varsa bence affetme konusu düşünülebilir...

sonuçta okul ortamı, illaha ki birileriyle konuşacak.. millet de maalesef çok hazırdır iki kişiyi sürekli yan yana görünce yakıştırma yapmaya... :19:

yani her şey bir yana aldatıldığınızı sanarak ağladığınız onca güne yazık gerçekten...
bunu birileri ödemeli ama kim :44:

okul değil iş ortamında ama lakayıt bi iş ortamı işte evet insanlar yakıştırmaya dediğin gibi meraklı.bakalım düşünüyorum işte:(ama evet beni düşündüren de bu ki eğer bişe yaşamamışsa bitirmek istemem.

Diğer konnu okudum herkes genellikle buluşma demiş 2. kez aldatılmadan bahsediyosun ikincisini kanıtlasa birincisi nolucak? Kaç kere daha aldatılmayı bekliyosun ki bence sevgili olmak değil flörtleşmek de aldatmadır arkana bakmadan uzaklaş derim yanlışı ne kadar çabuk kovarsan doğru sana o kadar hızlı gelir mutlu olacağın biri elbet çıkar karşına seni daha şimdiden bu hale düşüren bir insana hayatını bağlama.
canım doğru affedilir bişe asla değil.bi msj belki ama ama acısını oda bende okadar çok yaşadıkki bende karışığım

bence sen ayrilmamak icin türlü bahaneler bulmus, bizi birak, kendini kandirmaya calisip duruyorsun..
seni 2 kere aldatmis, ve dahada hakkinda duyduklarin oluyor,
sen hala yok artik öyle degilmis, bilmem neymis..
birak bunlari lütfen.. birazcik mantiginla düsününce göreceksin sonuc acik ve net, ayrilmasin..
3. kez aldatilmayimi bekliyorsun yoksa ?
canım ilk yaşadığımız olay evet tel.inde msj yakalamıştım ve acısını dibine kadar yaşadık.2 kere aldatıp dahada duydukların var ikinciden kastım bu arkadaşımın dediği zaten.aldatmanın msj yakalamanın affı özrü olmaz tabiki bunun bilincindeyim.mantığımla değilde şuan duygularımla düşünüyorum evet ona bi cevap vermesemde seviyorummm kızlar ama kendimi ateşe atarmıyım korkuyorum

kızlarr fikir verin bana...acaba o neden böle davranıyor.hani barışalım çıkalım demiyor da evlenelim demesi yada dönmesi beni şaşırtıyor ne oldu buna

aslında dönmek demiyimde zaten tam ayrılık süreci yaşamamıştık ama tam sevgili de değildik o süreçte desem daha doğru olur sanırım

Ya sana ayrıl diye diye dilimizde tüy bitti anlamıyorum ki hala neyi bekliyorsun.

ayrıl diyorsunuz evet kızlar benimde mantığım öle diyor ama kafam da çok karışık ve duygularım onu istiyor.öle zor durumdayımki anlatamam:(

2 kez aldatmış,her bir halt ortaya çıkmış..Güven bitmiş.. Bir de seni suçluyor kafam karışık dedin diye.... YUHH!! Güzelim, o dil dökmelerin hepsi hikayeeee... :ssz:

Bence seninki aşk değil alışkanlık..bir de sindiremediğin (haklı olarak) şeyler var (aldatılmak..vs.) o yüzden bir türlü aşamıyorsun, kurtulamıyorsun..Evlenince değişeceğini mi sanıyorsun...Lütfen kendini kandırma..

canım işte 2 kez aldatmamış tamma birinci evet doğru onu kabul edip etmemk ayrı konu tabi ama 2.dediğim bu arkadaşımın dediği ama arkadaşımda emin değilmiş.offff kızlar offf:(napcam ben

Back
X