Kızlar sorum var

Nuran0266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
12
5
1
Evli arkadaşlar bakabilir mi. Çocuk isteyipte olmayan arkadaşlar acaba bunun için ne zaman doktora gittiniz yani 1 2 sene deneyen var olmuyor ve doktorluk bir durum yok deyip muayene olmuyorlar. Acaba ne zaman doktora gidilmeli? Kaç ay sonra gidilmeli . Yani ertelemek ne kadar iyi ? Çünkü hani bir kere yaparsın olmadi dersin 2 ay olur 3 ay olur sizce hemen gitmek gerekli mi

2 sene denedik olmayınca gittik doktora, çünkü acelemiz yoktu o sıralar.
Doktorlar genelde 1 sene sonra gelin diyorlar.

Çocuk düşünüldüğünde doktora gidilmeli smear testi ve genel muayene yapılmalı.
30 yaş altı iseniz 1 sene olmazsa doktora gitmeniz gerekiyor ama öncesinde hormon testi yaptırabilirsiniz 1 seneyi beklemeye gerek yok basit bir kan testi için.

Ben çocuk düşünmeye başlayınca doktora gittim hemen bi yumurtalıklarıma baktırdım doktor bana folik asit yazdı kullanmaya başladım 1 ay sonra hamile kaldım bence hemen gidip bir muayene olun çocuk düşünmeye başladığınızı söyleyin

dr lar 1 sene denemeden sonra tedavi oneriyorlar gerekli kontrollerinizi yaptirip once 1 sene kendiniz deneyin olmazsa ozaman tedavi tabi yasda onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…