H herseyimG canım kocişim :) Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 244 26 38 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi herseyimG #1 beyez buluz aldım ve üzerinde pardesü vardi parfum siktm oda buluza solmus yikadm gecmedi ozon doktm gecmedi ne yapiyim
beyez buluz aldım ve üzerinde pardesü vardi parfum siktm oda buluza solmus yikadm gecmedi ozon doktm gecmedi ne yapiyim
HacerYozgat Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2013 37 4 18 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi herseyimG #2 Valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis ya benimkide oyle o kadar cok bluzum varki hep boyle lekeli :/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis ya benimkide oyle o kadar cok bluzum varki hep boyle lekeli :/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
H herseyimG canım kocişim :) Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 244 26 38 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi herseyimG #3 HacerYozgat .!.: Valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis ya benimkide oyle o kadar cok bluzum varki hep boyle lekeli :/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... daha bugn giydim off suda isli duruyor yaa
HacerYozgat .!.: Valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis ya benimkide oyle o kadar cok bluzum varki hep boyle lekeli :/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... daha bugn giydim off suda isli duruyor yaa
T TugbaCakmak52 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2014 64 8 1 Almanya 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi herseyimG #4 Beyaz buluza lekesi olan yere birazcik kabartma tozu veya karbonat sürüp, 60 derece de yikamani tavsiye ederim. Bende genellikle ise yariyor :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beyaz buluza lekesi olan yere birazcik kabartma tozu veya karbonat sürüp, 60 derece de yikamani tavsiye ederim. Bende genellikle ise yariyor :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
H herseyimG canım kocişim :) Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 244 26 38 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi herseyimG #5 TugbaCakmak52 .!.: Beyaz buluza lekesi olan yere birazcik kabartma tozu veya karbonat sürüp, 60 derece de yikamani tavsiye ederim. Bende genellikle ise yariyor :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... hm tesekkr ederim :)
TugbaCakmak52 .!.: Beyaz buluza lekesi olan yere birazcik kabartma tozu veya karbonat sürüp, 60 derece de yikamani tavsiye ederim. Bende genellikle ise yariyor :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... hm tesekkr ederim :)