- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 38
- Konu Sahibi superisi1987
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet birçok yerde gördüm ama morfolojiye bakilmamis sanirim ama doktor ayricami istiyor acaba sadece spermiyogram a bakilsin demisti canimm insallah yanlis yaptirmadikMorfoloji göremedim. Ama satı ve hareket iyi. Morfoloji önemli
Enfeksiyon icin bisey verirmi doktor engelmi gebeliğe canimEnfeksiyon görülmüş
Evet canım antibiyotik veriyor , o konuda problem yok 1 haftada temizleniyorEnfeksiyon icin bisey verirmi doktor engelmi gebeliğe canim
Dölleme kapasitesini gösteriyor morfoloji.Evet birçok yerde gördüm ama morfolojiye bakilmamis sanirim ama doktor ayricami istiyor acaba sadece spermiyogram a bakilsin demisti canimm insallah yanlis yaptirmadik
Raporun devamı yok mu canım? Morfoloji yazmıyor burada. Fakat sayı ve hareket gayet iyi. Üstelik perhiz süresi 7gün. 7günde spermler ölmeye başladığı için sayı azalır. Normalde 3-5gündür perhiz.Bu sonuçlar nasıl kızlar değerlendirin bilgisi olan varmı acaba
Canim peki bu nonprograsif ne oluo %0 cikmisRaporun devamı yok mu canım? Morfoloji yazmıyor burada. Fakat sayı ve hareket gayet iyi. Üstelik perhiz süresi 7gün. 7günde spermler ölmeye başladığı için sayı azalır. Normalde 3-5gündür perhiz.
Normalde alt sınır %4deniyor krugere göre morfoloji için ama %0 ile hamile kaldım ben çok şükür. Morfoloji düşük olsa bile engel bir durum değil yani gebeliğe...
İlki ileri hareketli %70, ikincisi yerinde hareketli %0, üçüncü hareketsiz %30. 7 gün perhize rağmen ileri hareket %70 çok çok iyi. 3-4gün filan olsa belki ilk ikisi daha yüksek çıkardı. Tahlil sonucu çok iyi yani benceCanim peki bu nonprograsif ne oluo %0 cikmis
Yaa öylemi canim vallahi üroloji doktoru 7 gün perhiz demisti oyle yaptik sevindim buna ama yerinde hareketli 0 olmasi sorun mu bilemedim diyer alttaki positif yazanlardan hic bisey anlamadimnzatenİlki ileri hareketli %70, ikincisi yerinde hareketli %0, üçüncü hareketsiz %30. 7 gün perhize rağmen ileri hareket %70 çok çok iyi. 3-4gün filan olsa belki ilk ikisi daha yüksek çıkardı. Tahlil sonucu çok iyi yani bence
Normalde ileri ve yerinde hareket sayısını topluyordu bizim doktor, toplamda en az %55olmalı diyordu. Sizde sadece ileri hareket %70. Yani kafaya takılacak bir şey yok.Yaa öylemi canim vallahi üroloji doktoru 7 gün perhiz demisti oyle yaptik sevindim buna ama yerinde hareketli 0 olmasi sorun mu bilemedim diyer alttaki positif yazanlardan hic bisey anlamadimnzaten
Canım 7 gün perhiz süresi çok fazla ve yanlış sonuç verir muhtemelen bu teste göre hareketlilik ve sayı iyi ama bence 5 perhiz günü geçmeden bi test daha yaptırınBu sonuçlar nasıl kızlar değerlendirin bilgisi olan varmı acaba