Gebeliğe Hazırlık Kızlar spermiyogram tahlilinden anlayanlar gelsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superisi1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
510
324
103
38
Bu sonuçlar nasıl kızlar değerlendirin bilgisi olan varmı acaba

Eklentiler

• IMG-20190221-WA0012.webp
    12 KB · Görüntüleme: 87
Morfoloji göremedim. Ama satı ve hareket iyi. Morfoloji önemli

Evet birçok yerde gördüm ama morfolojiye bakilmamis sanirim ama doktor ayricami istiyor acaba sadece spermiyogram a bakilsin demisti canimm insallah yanlis yaptirmadik
Dölleme kapasitesini gösteriyor morfoloji.
Krueger kriterlerine göre test baktıracaksınız arkadaşım. Bir süre sonra yeniden yaptırın. Bu kritere uygun olarak. Krueger kriterinde morfoloji ve detayları vardır. Genelde tüp bebek merkezi labartuarlarında ve bazı büyük lab larsa bakılıyor buna

Bu sonuçlar nasıl kızlar değerlendirin bilgisi olan varmı acaba
Raporun devamı yok mu canım? Morfoloji yazmıyor burada. Fakat sayı ve hareket gayet iyi. Üstelik perhiz süresi 7gün. 7günde spermler ölmeye başladığı için sayı azalır. Normalde 3-5gündür perhiz.

Normalde alt sınır %4deniyor krugere göre morfoloji için ama %0 ile hamile kaldım ben çok şükür. Morfoloji düşük olsa bile engel bir durum değil yani gebeliğe...

Canim peki bu nonprograsif ne oluo %0 cikmis

Yaa öylemi canim vallahi üroloji doktoru 7 gün perhiz demisti oyle yaptik sevindim buna ama yerinde hareketli 0 olmasi sorun mu bilemedim diyer alttaki positif yazanlardan hic bisey anlamadimnzaten

Yaa öylemi canim vallahi üroloji doktoru 7 gün perhiz demisti oyle yaptik sevindim buna ama yerinde hareketli 0 olmasi sorun mu bilemedim diyer alttaki positif yazanlardan hic bisey anlamadimnzaten
Normalde ileri ve yerinde hareket sayısını topluyordu bizim doktor, toplamda en az %55olmalı diyordu. Sizde sadece ileri hareket %70. Yani kafaya takılacak bir şey yok.

Bak internette de perhiz süresi için böyle yazıyor;
Test öncesi, cinsel perhiz süresi 3 günden kısa veya 5 günden fazla olmamalıdır.

Doktorun 7gün istemesinde de vardır bir sebep mutlaka ama merak etme bir sıkıntı yok. Sadece lökosit var, o da bi antibiyotik içti mi geçer hemen Allah'ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…