- 13 Nisan 2022
- 178
- 77
- 28
- Konu Sahibi Mervegul01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş anomalisi biraz yüksek. Düşüğünüze morfoloji düşüklüğü sebep olmuş olabilir ama morfoloji genelde tek başına değerlendirilmiyor. Hareketlilik ve sayıyla beraber ele alınıyor. Eşinizde bunlar iyi durumda gibi. Ürologla görüştünüz mü?Eşimin spermiyogram sonuçları tecrübeli kadınlar bakabilirmi morfoloji 2 çıkmış 4 olması gerekiyordu etkiler mi gebeliği birde 2.5 aylıkken düşüğüm var
Geri kalanlar normal herhalde eşim doktoruna gösterdi ımperyl diye bir vitamin vermiş faydası olur inşallahBaş anomalisi biraz yüksek. Düşüğünüze morfoloji düşüklüğü sebep olmuş olabilir ama morfoloji genelde tek başına değerlendirilmiyor. Hareketlilik ve sayıyla beraber ele alınıyor. Eşinizde bunlar iyi durumda gibi. Ürologla görüştünüz mü?
Morfolojiye iyi gelen bir şey yok deniyor genelde ama tesadüf mü bilemiyorum faydasını görenler olduğunu da okudum takviye kullananlardanGeri kalanlar normal herhalde eşim doktoruna gösterdi ımperyl diye bir vitamin vermiş faydası olur inşallah
Doktor değerlerin normal problem yok demiş bu vitamini kullan demiş sadece bakalım hakkımızda hayırlısıMorfolojiye iyi gelen bir şey yok deniyor genelde ama tesadüf mü bilemiyorum faydasını görenler olduğunu da okudum takviye kullananlardan
Amin inşallahDoktor değerlerin normal problem yok demiş bu vitamini kullan demiş sadece bakalım hakkımızda hayırlısı
Eşimin de morfolojisi 2 idi. Emodex ve impryl kullandı 2-3 ay sonra morfoloji 4 oldu. Hala gebelik yok ama değeri yükseltti inş size faydası olur .Geri kalanlar normal herhalde eşim doktoruna gösterdi ımperyl diye bir vitamin vermiş faydası olur inşallah
Çip yöntemi nedir biraz bilgi verirmisiniz düşük yaptım ortalama 2 ay önce o yüzden korunuyoruz bu ay inşallah deneyeceğiz bize düşük için morfoloji den kaynaklı birşey söylemediler troidim 2.5 altında olması gerekiyormuş benim 5 çıktı troide bağladılarTüp bebekte morfoloji çok sorun değil demişlerdi bize de. Biz 2. Opuda chip yöntemi kullandık onda başarıya ulaştık. Sayısı filan gayet iyi olduğu iÇin dilerseniz doktorunuzla görüşüp talep edin.
Chip yöntemi döllenme esnasında bir işlem yapıyorlar (inanın detayını araştırmadım) ve yumurtaya sağlıklı spremlerin geçmesine imkan tanıyor. Benim yumurtalar 5. Günü görüyordu ama ilk transferde 1. Kalite 3, gün tutmayınca ikincide bunu önerdiler.Çip yöntemi nedir biraz bilgi verirmisiniz düşük yaptım ortalama 2 ay önce o yüzden korunuyoruz bu ay inşallah deneyeceğiz bize düşük için morfoloji den kaynaklı birşey söylemediler troidim 2.5 altında olması gerekiyormuş benim 5 çıktı troide bağladılar
Sadece morfoloji değil ileri hızlı hareketliliktede problem var gibi fotoğraf net değil kesin çözüm bilgi vereyim arayabilirsiniz …Eşimin spermiyogram sonuçları tecrübeli kadınlar bakabilirmi morfoloji 2 çıkmış 4 olması gerekiyordu etkiler mi gebeliği birde 2.5 aylıkken düşüğüm var