Kizlar su gibi akintim basladi. Nedir bu??

ismira_1923

Memur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.096
1.874
133
Kizlar selam,
4 hafta 5 gunluk gebeyim. Sanki idrarimi ic camasirima yapmisim gibi su geliyor. Gunde 3 4 defa oluyor bu. Neden olabilir :KK43: hamile oldugumu adetimden 2 gun önce ogrendim. Ogrendigimden beri kasik ve bel agrilarim var :KK43: simdi su da geliyor :KK43:

Kizlar selam,
4 hafta 5 gunluk gebeyim. Sanki idrarimi ic camasirima yapmisim gibi su geliyor. Gunde 3 4 defa oluyor bu. Neden olabilir :KK43: hamile oldugumu adetimden 2 gun önce ogrendim. Ogrendigimden beri kasik ve bel agrilarim var :KK43: simdi su da geliyor :KK43:
Doktora gitmelisiniz

Kizlar selam,
Canım ben de öyleyim hatta benim 4+2 falanim hiç tedirgin olma . Valla öyle olunca önce altıma yapıyo gibi hemen sıkıyorum kendimi sonra gülüyorum hamileyim ben ya diyorum . Ben çok mutluyum ve acayip egleniyorum. Ben de sürekli okuyorum bazen evham yapıyorum ama sonra diyorum ki ya kaç kere hamile kalicam ki hayatımda neden evhamla stresle geciriyim . Her anını eğlenerek mutlulukla geçirmeye çalışıyorum . Siz de kafaniza takmayın mutlu olun çok mutlu olun hamileliginizin tadına varın

Canim cok tesekkur ederim. Doktoruma gittim. Bir problem yok dedi. Idrar yolu enfeksiyonu olabilirmis. Tahlil verdim bakalim. Keseyi de gorduk cok sukur. Bi an panikle yazdim buraya. Sonra da doktoruma gittim. Icim rahatladi :):)

Back
X