Kızlar sürekli dusuklerim oldu

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Zeynep kamilde devlette tüp bebek tedavisi için gitsem bakarlarmi bana tüp bebek tedavisi verirlermi acaba bide ücreti devlette ne kadar yardımcı olun lütfen

Zeynep kamilde devlette tüp bebek tedavisi için gitsem bakarlarmi bana tüp bebek tedavisi verirlermi acaba bide ücreti devlette ne kadar yardımcı olun lütfen
tekrarlayan gebelik kayıplarınız olduğu için size genetik incelemeli tavsiye edecekler ve öyle yapacaklar.Devlette özellikle genetikli tüp bebek tedavisine girmenizi hiç tavsiye etmem.Eşinizde ya da sizde herhangi bir sağlık problemi çıkmazsa rapor için önce üç aşılama yapılacak. Problem çıkarsa direk raporlu yapacaksınız. Ama evreleri çok uzun. Hatta ben Ege Üniversitesine başvurdum bunun için tekrarlayan gebelik kayıpları olduğu için genetik incelemeli yapılacak Şimdi de genetikte kullanılacak olan kitler olmadığı için 2 aydır tedavi erteleniyor ne zaman başlanabilecek olduğu da belli değil. İmkanınız varsa özelde yapın. Devlete girdiğinizde bayram doktorların kongreleri vs sürekli bir erteleme oluyor

Back