• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sürekli kavga eden birini gördünüz

vefasiz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
106
0
0
Ankara
işte o benim 3 sene olacak sevgilimle 3 senenin her anı kavgalıyız sebebini çözemiyorum ama birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli didişiyoruz bir hafta ya bir hafta kafga etmesek kurban kesecem o derece yani her şeye kavga ediyorum
o niye böyle bu neden böyle detaya çok takıyorum
birde bağıyorum biraz anlamıyor bende sanki bağırınca anlayacak gibi bağırıyorum sokağın ortasında barışıyoruz ama bir bakıyorum yarın bir şey buluyorum yine kavgalıyım kendimden bile bıktım benim gibi olan varmı yoksa bendemi bişey var yoksa ben bu çocukla anlaşamadığım içinmi böyleyim ben çözemedim kendimi boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyorum bu sefer olmayacak etmeyecem diyorum tutamıyorum
sanki alışkanlık oluştu sanki beni anlamıyor sanıyorum sanki bu erkekler kalın kafalı bağırarak beyinlerine sokarım sanıyorum of of sevgliimle başım dertte evlenince düzelirmi ya dahadamı kötü olur

ilşkilerde kavga olur olmaz değilde sürekli kavga etmek hem ilişkiyi yıpratır hemde ilşkiyi yaşayan insanları...
3 sene uzun bir zaman hiç oturup konuştun mu neden biz böyleyiz bir orta yolu bulalım diye.
evlenince düzelir misiniz diye sormuşsunuz ben evli değilim ama sanmıyordum düzeliceğini
insanlar zaten neden evlenmenden önce flört ediyor birbilerini tanımak için anlaştıkları zaman evleniyor,anlaşamadıkları zamanda ayrılıyor...
ayrıca evlilik çok ciddi bir şey bu kadar çok tartıştığızı söylüyorsunuz
size göre evlenseniz gerçekten anlaşabilcek misiniz yoksa bir ömür hayat size zehir mi oluck

Kızlar konuyu iki kere açtım diğer tarafa yazarsanız sevinirim konu sorumlusuna yazdım burası kapanır inşallah

konu aşağıda canım birazdaha kontrol edersen aynı başlıkta yer alıyor yani başlık buna benziyor biraz boğa burcundanım

Back
X