Kızlar sütüm geldiii........

benımde ara ara gogsumden sarımsı sıvı gelıyor... hamılelıkte olabılır dıyorlar ama sen sakın sıkma,sıkmak ıyı deıldır... bırde hamılelıgının basındaysan doktora gıt derım cnm

benımde ara ara gogsumden sarımsı sıvı gelıyor... Hamılelıkte olabılır dıyorlar ama sen sakın sıkma,sıkmak ıyı deıldır... Bırde hamılelıgının basındaysan doktora gıt derım cnm

canım o sarı sıvı kolostum yani sıkmasan bile geliyo ya hani kabuk bağlar gibi oluyo doktorum kabuğu soyma o kabuk sızıntıyı engelliyo ilk ağız sütü bebek için çok faydalı ve gerekli ziyan etme hatta tek göğüsü bebeğe emzir tekini sağıp buzlukta sakla bebek sarılık falan olduğunda o süt tedavi ediyormuş o yüzden sağmamanın yanında kabuklarıda almamak lazım

hımm cnm benım anladım bende 7.ayımdayım ama beyaz sut gelmedı bende sarıydı... korkma canım sen doktorunla paylas bunu bence...

ben ilk sutyenımde gordum sarı sıvıyı,ıkısınde de vardı... sonra bende katımsı sarı kabuk gıbı farkettım ama ellemedım... cunku nette okudum cok kıymetlı bır sıvıymıs o antıbıyotuk gıbı bebek ıcın,gercı banyodan sonra falan gectı ılık suyu yıyınce ama ellemıyorum hıcbır sekılde...

kızlar benim 4.aydan beri geliyor. süt değil şeffaf bişi yapışkanlı gibi... doktorum normal dedi ama sıkma sakın dedi. oluyomuş bazı gebelere. ama son zamanlarda yan yattığımda göğsüme olan baskıdan bile baya bi geliyo. göğüs pedi kullanmaya başladım bende. şanslıyız bence. en azından ben kendimi şanslı buluyorum. millet doğuruyo göğsünden hiç bişi gelmiyo. bizler biraz fazla verimliyiz galba bebeklerimiz yaşadı:D:D:D

gece yatarken bende farkedıyorum... bır yandan evet guzel bişi,benım annemın cıkmıyordu da yarmıslardı gögsunun bırını kardesımde hatılrıyorum ne cekmıstı...

Back
X