Doğuma Hazırlık Kızlar suyum geldi açılmam yok

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asosyalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
122
158
53
Kızlar merhaba. Bu gece 1 gibi tuvalete kalktığım an suyum geldi apar topar hastaneye geldik hiç açılmam yokmuş sancım da yok şu an çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var nst de de pek sancı görünmedi. Bu süreç nasıl ilerler benimle aynısını yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz. Bide dua eder misiniz bana çok korkuyorum beni ne bekliyor hiç bilmiyorum.

Kızlar merhaba. Bu gece 1 gibi tuvalete kalktığım an suyum geldi apar topar hastaneye geldik hiç açılmam yokmuş sancım da yok şu an çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var nst de de pek sancı görünmedi. Bu süreç nasıl ilerler benimle aynısını yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz. Bide dua eder misiniz bana çok korkuyorum beni ne bekliyor hiç bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. Hastenede güvendesiniz aklımıza kötüyü getirmeyin lütfen 🙏

Benin suyum geldiğinde hastaneye hemen gitmedim evde duş aldım kahvaltı yaptım falan sonra gittim bahsettiginiz gibi hafif bir ağrım vardi gittigimde de 3 cm acilmam vardi ama acilma hemen olmamış olabilir
Hastanede suni sancı verdiler hiçbir işe yaramadı eğer 24 saatte dogurmazsan sezaryene aliniyormus cocuk susuz kaliyirmsu

Back
X