Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şut bitti değil işte o benim hayatımdan çok şeyi alıp götürdü Onun öyle beni kullanıp atması ağırıma gidiyor Pişman olup kapıma gelecek öyle bırakıcam onu İçim rahatlayacakNe kasıyorsun? Hayatın sürekli böyle kaç kovala, taktik, stres mi geçsin. Adam gibi davranmıyor mu, şut bitti. Bugün pişman olur döner, yarın yine uğraşırsın. Hayat bunlarla geçmemesi gerekecek kadar güzel. Kendi kendine adam olmamışsa, hiç uğraşma derim. Taktik falan bilmiyorum, hiç denemedim.
böyle bir adamı napıcaksınki zaten?Kızlar böyle çok sevilince sonradan havalanan sizi bezdirdiği halde, kendisi terkettim diye havalara giren sevgiliyi bin pişman edip kıskançlıktan çatlattırmak için taktiklere ihtiyacım var. Böyle şeyler yapma falan gibi sözlerle gelmeyin nolur , buna ihtiyacım var![]()
Sorun da bu tamamen neşeli olamıyorum takıyorum kafaya Onun gözüne soka soka nasıl umursamaz ve neşeli görünürüm onun taktiği gerekböyle şeyler yapma demeyin demişsin ama.İnan hiç birşey yapmadan umursamaz takılır gayet neşeli olursun bu ona daha çok koyar
Şut bitti değil işte o benim hayatımdan çok şeyi alıp götürdü Onun öyle beni kullanıp atması ağırıma gidiyor Pişman olup kapıma gelecek öyle bırakıcam onu İçim rahatlayacak
Adam bütün kızların isteyeceği kıvamda bişeydi de ben şımarttım galiba şimdi burnu sürtünsün eski haline dönsün istiyorumböyle bir adamı napıcaksınki zaten?
belliki onunki taktik değil, gerçekSorun da bu tamamen neşeli olamıyorum takıyorum kafaya Onun gözüne soka soka nasıl umursamaz ve neşeli görünürüm onun taktiği gerek
Bilmiyorum Yaptığım kendime iyilik değil farkındayım Ama ona kötülük etmek istiyorum Uzaktan konuşunca kolay Nolur anlayın beniNeden sizi kullanıp attığını düşünüyorsunuz ? Duygusal ilişkiler 2 kişi arasında karşılıklı istekler doğrultusunda yaşanmıyor mu ?
Diyelim ki kk dan 100 taktik aldınız , tüm bu taktikleri uygulayarak vaktinizi harcamak istiyor musunuz gerçekten ? Ya tüm bu çabalar ve uygulanan taktikler sonrası işler umduğunuz gibi gitmez ise ?
ohoooo atı alan üsküdarı geçmiş bebeğim...Adam bütün kızların isteyeceği kıvamda bişeydi de ben şımarttım galiba şimdi burnu sürtünsün eski haline dönsün istiyorum
Sorun da bu tamamen neşeli olamıyorum takıyorum kafaya Onun gözüne soka soka nasıl umursamaz ve neşeli görünürüm onun taktiği gerek
Peki teşekkür ederim bunu denicdm
Çok basit olacak ama sosyal ağa bol bol mutlu mesut fotolar koyabilrisn.İllakide seni takip edecektir belirli bir süre aklıma gelen tek şey bu
Bitmiş, geçmiş, yanlış bir insanmış işte.Kızlar böyle çok sevilince sonradan havalanan sizi bezdirdiği halde, kendisi terkettim diye havalara giren sevgiliyi bin pişman edip kıskançlıktan çatlattırmak için taktiklere ihtiyacım var. Böyle şeyler yapma falan gibi sözlerle gelmeyin nolur , buna ihtiyacım var![]()
İnan o kadar belli oluyor ki böyle şeyler ben acıyorum öyle yapan insanlara.
Çok basit olacak ama sosyal ağa bol bol mutlu mesut fotolar koyabilrisn.İllakide seni takip edecektir belirli bir süre aklıma gelen tek şey bu
Aynen!Her genç kız ayrılıktan sonra bu süreci yaşar. Giden sevgilinin pişman olacağına sürünerek döneceğine inanır.
Zamanla geçecek merak etme.