S Sinoe Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 150 1 26 35 İstanbul 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinoe #1 Arkadaşlar, benim tamponum ameliyattan sonraki sabah hastanede cikartildi. Ama burada okudum odem oluşmuş. Boyle birşey var mi çok korktum...
Arkadaşlar, benim tamponum ameliyattan sonraki sabah hastanede cikartildi. Ama burada okudum odem oluşmuş. Boyle birşey var mi çok korktum...
T terken06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2013 96 2 26 Ankara 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinoe #2 Ben tamponsuz oldum Hic tampon yoktu olsa bende olurdu kapali trknikti benimki Tamponla odemin pek alakasi oldugunu zannetmiyorum
Ben tamponsuz oldum Hic tampon yoktu olsa bende olurdu kapali trknikti benimki Tamponla odemin pek alakasi oldugunu zannetmiyorum
S Sinoe Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 150 1 26 35 İstanbul 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinoe #3 terken06 .!.: Ben tamponsuz oldum Hic tampon yoktu olsa bende olurdu kapali trknikti benimki Tamponla odemin pek alakasi oldugunu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş doktorun suçu filan dedi tampon az durdu dedi ödem oluştu ama asil tampon ödem yapar diye düşünüyorum çok kaldiginda
terken06 .!.: Ben tamponsuz oldum Hic tampon yoktu olsa bende olurdu kapali trknikti benimki Tamponla odemin pek alakasi oldugunu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş doktorun suçu filan dedi tampon az durdu dedi ödem oluştu ama asil tampon ödem yapar diye düşünüyorum çok kaldiginda