K karakan2 Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 169 57 13 25 Pazar 20:42 Konu Sahibi Konu Sahibi karakan2 #1 Kızlar ben tarlusal kullandım 10. Günüm hala adet olmadım neden acaba
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 425 98 18 Pazar 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi karakan2 #2 karakan2 .!.: Kızlar ben tarlusal kullandım 10. Günüm hala adet olmadım neden acaba Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıp adet olamamıştım. Doktoruma söyledim farklı bir hormon ilacı yazdı onunla oldum. İsmi: Cyclo Progynova yanlış hatırlamıyorsam.
karakan2 .!.: Kızlar ben tarlusal kullandım 10. Günüm hala adet olmadım neden acaba Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıp adet olamamıştım. Doktoruma söyledim farklı bir hormon ilacı yazdı onunla oldum. İsmi: Cyclo Progynova yanlış hatırlamıyorsam.
K karakan2 Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 169 57 13 25 Pazartesi 10:45 Konu Sahibi Konu Sahibi karakan2 #3 Pofikedy .!.: Ben de kullanıp adet olamamıştım. Doktoruma söyledim farklı bir hormon ilacı yazdı onunla oldum. İsmi: Cyclo Progynova yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yani normal mi ben çok korkuyorum da kist vs varmıdır diye
Pofikedy .!.: Ben de kullanıp adet olamamıştım. Doktoruma söyledim farklı bir hormon ilacı yazdı onunla oldum. İsmi: Cyclo Progynova yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yani normal mi ben çok korkuyorum da kist vs varmıdır diye
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 425 98 18 Pazartesi 12:06 Konu Sahibi Konu Sahibi karakan2 #4 karakan2 .!.: Yani normal mi ben çok korkuyorum da kist vs varmıdır diye Genişletmek için tıkla... Normal benim hiçbir sorunum yoktu.
karakan2 .!.: Yani normal mi ben çok korkuyorum da kist vs varmıdır diye Genişletmek için tıkla... Normal benim hiçbir sorunum yoktu.