Kızlar tartıştım mutsuzum :( bakıverin

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar bir konu yüzünden kavga ettim . Bir durum var özel . Neyse işyerıne gittim orda konu ile ilgili bıseyler söyledı . O arada bırı gecıyordu bende bısey sordum sonra kızdı . Uluorta konuşulmaz dıye . Bana degıl ama bir küfür çıktı agzından cok kızdım cok . Arada söylüyor onu ya ve ben saygımı yıtıyroum bıktım artık . Bende sinirden aynısını dedın ve saydım ağzıma geleni . Bu erkeklerin ağzı nıye boyle bende ettim aynısını sinirlendım

Bende sinirden aynısını dedın ve saydım ağzıma geleni . Bu erkeklerin ağzı nıye boyle bende ettim aynısını sinirlendım

Kilit nokta burası bence; o da sinirlenince demiş, sizde sinirlenince aynısını demişsiniz, seviyeniz aynı, cevabı sizde.

Ha ama alıntı yaptığım yeri yazmamış yaşanmamış olsa idi, siz erdemli olurdunuz.

E belki istemiyordur duyulsun etraftan sorunlariniz hemde isyeri gibi yerde. Sen gerginsen oda gergin agzindan cikmis olabilir. Ama erkege neysede kadına asssla yakismiyor argo , küfür.

Nasıl hissettiğimi görsün dıye kaç kez uyardım ya .

Bende de hata var Canım cok sıkkındı ama aslında pek bısey demedım oda sinirkendı söylemek zorunda mı peki . Evlenmeyın bekarlar evlenmeyın

bu erkeklerle alakalı değil yalnız toplumun genel soru . Bizim toplumumuzun ortası yok mesela bir sakız gibi ağzından küfrü eksik etmeyen kesim var birde lan kelimesini bile küfür sayan kesim var velhasıl kelam çok ta takmamak lazım uzak dur yeter

edit : Türkçede lan ; Arapçada el ; İngilizcede the sözcüklerinin anlamı yok :)

Bende de hata var Canım cok sıkkındı ama aslında pek bısey demedım oda sinirkendı söylemek zorunda mı peki . Evlenmeyın bekarlar evlenmeyın

aaaa kocan mı küfür etti ben iş arkadaşın sandıydım hahaha ya küfür etmeden lafı ağzına tıka alışmışsındır artık böyle baka kalsın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…