• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar tecavuz

waiwen45

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
16
0
6
35
Ardahan
Ben 16yasinmda tecavuze ugradim akrsbsm yapti ailem dogulu sindi uzanktan akrabs biriyle beni evkendiricekler kimseye soliymeifim korkuyorum benim 10yil once kuzenimi oldurduler bekarett yuzunden ben kendimi aynada kontrol ediyom bitane delik var ama cizik yani kslin bur delik birde anusr yakin yerde minik bir delik var ysni 2parca gibi duruyor kizligim tam bozulmamis tahminen ilk gece kanamam olmasi icib ne onerirsiniz adet getiren ilac varmis icisrm ise yararmi birde benden carsaf istiycekler eminim bizde gelen ek hetkez carsapa bakar diktitiliyomus ama durumumuz yok cslusmuyorjm orta okulu biyiremedim bsbam kizlar okumaz defi internetide koy ovrermenim ovretti kimseye derdim anlatamjiyom

az önceki konunda gayet düzgün yazıyordun.Şimdi noldu?
ailen biliyor mu tecavüze uğradığını..

Bu zor bir durum. Etrafta yardım alabileceğiniz birisi yok mu?

Ben 16yasinmda tecavuze ugradim akrsbsm yapti ailem dogulu sindi uzanktan akrabs biriyle beni evkendiricekler kimseye soliymeifim korkuyorum benim 10yil once kuzenimi oldurduler bekarett yuzunden ben kendimi aynada kontrol ediyom bitane delik var ama cizik yani kslin bur delik birde anusr yakin yerde minik bir delik var ysni 2parca gibi duruyor kizligim tam bozulmamis tahminen ilk gece kanamam olmasi icib ne onerirsiniz adet getiren ilac varmis icisrm ise yararmi birde benden carsaf istiycekler eminim bizde gelen ek hetkez carsapa bakar diktitiliyomus ama durumumuz yok cslusmuyorjm orta okulu biyiremedim bsbam kizlar okumaz defi internetide koy ovrermenim ovretti kimseye derdim anlatamjiyom

arkadasim sakamisin sen
kisisel bilgilerinde evli yaziyor
fake konu galiba

18 yasindaim gerdek gecesi beni dojtora gotururlerse doktor esime ve ailedine kiz olmadimi sovlermi

sen guvenılır bır orgut orgut derken kadın dayanısma hattı bır yerı arasan bulundugun sehırden bır doktora yonlendırseler once bır baksalar sonrada durumu halletseler para almayarak belkı olur gıbıme gelıyor benım o aynadan baktıgın delık kontrolu cok ılgınc dogru degıl o sen anlayamazsın hymen zarının gıdıp gıtmedıgını

Kızlık zarı muayenesini nerden öğrendiniz?

bu söyledikleriniz gerçekse çok acı bir durum bu çok üzüldüm senin için böyle şeyleri duyuyordum gerçekmiş demek ki sana bu pisliği yapanla evlendirsinler demek zorundayım sonra boşanıp kendi hayatını kurmaya çalış dicem ama çok zor bunlar biliyorum Allah yardımcın olsun keşke elimden bir şey gelseydi. Polise jandarmaya gitsen derdini anlatsan

inanılırlığınızı sorguluyorum ama yine de böyle bir şaka yapacak kadar kalpsizlik edemeyeceğinize inanarak yardımcı olmaya çalışacağım.

http://eski.bianet.org/belgeler/tecavuze_karsi_mucadele.pdf burada detaylı bilgi bulabilirsiniz üşenmeyin okuyun.

eğer bakireyseniz ki bakiresiniz belli 7 gün içerisinde rapor almanız gerekiyor. fiziksel rapor bu hekime başvuracaksınız. tecavüze dair herhangi bir doku, tırnak, kan vs. örneği varsa bunları yok etmeden hemen savcılığa başvuracaksınız. kıyafetlerinizi de aynı şekilde hangi kıyafetle tecavüze uğradıysanız onları da yıkamadan götüreceksiniz.

imkanınız varsa hemen bir avukata, kadın kurumuna, insan hakları kurumuna başvurup şikayetçi olacaksınız ve takip başlayacak.

eğer belli bir süre geçtiyse, kanıtlayamam diye panik yapmayın. psikolojik raporlarla ispatı mümkün. hastaneden alacaksınız, travmanıza dair bir rapor olacak.

bunların hiçbirini yapamam zarımı diktireyim yeter diyorsanız da hiç umrumda değilsiniz. geçmiş olsun.

mademki tecavuze ugradiniz bu sizin
sucunuz degilki neden ailenizden
sakladiniz.boylesi dahami guzel oldu.
baskasinin yaptigi hayvanlik yuzunden
caninizdan korkar oldunuz.
ailenize bastan soyleseydiniz sizi degil onu
oldururlerdi muhtemelen

tamamen çelişki herşey.. ben gerçek olduğuna inanmıyorum konunun. ya da şöyle durum doğuda falan değil hasbel kader kendine zarar vermiş bir kız durumu kotarır mıyım bir şey olmuş mudur diye araştırıyor sanki.

Back
X