• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar tecavuz

birtanem bir ilişki yaşamışsın ayrılmışsın
evleneceğin kişi anlamasın istiyorsun
yapmışsın bir cahillik
inşallah evleneceğin adam anlamaz.
annene söyle önce çok kızsa da yardımcı olacaktır
kimse çocuğunu feda edemez rezil olmasını istemez bir çaresini bulmaya çalışır.
gerçekten tecavüz olsa burada psikolojik tramvadan bahsediyor olurdun
Allah yardımcın olsun

birtanem bir ilişki yaşamışsın ayrılmışsın
evleneceğin kişi anlamasın istiyorsun
yapmışsın bir cahillik
inşallah evleneceğin adam anlamaz.
annene söyle önce çok kızsa da yardımcı olacaktır
kimse çocuğunu feda edemez rezil olmasını istemez bir çaresini bulmaya çalışır.
gerçekten tecavüz olsa burada psikolojik tramvadan bahsediyor olurdun
Allah yardımcın olsun

Başlığı görünce resmen içim ezildi. Allah böyle bir şeyi düşmanımın başına vermesin. Bana da tecavüzden ziyade isteyerek bir ilişki gibi geldi. Bir arkadaş tecavüz eden adam aman dikkat edeyim kızlığı bozulmasın demez yazmış. Çok katıldım. İsteyerek bir ilişki olmuş, belki de tam ilişki olmadığı için içinde şüphe vardır. Ama bildiğim kadarıyla kendin göremezsin, görebileceğimiz kadar dışarıya yakın olsa korumamız da zor olurdu mantıksal olarak. Doğu mevzusuna gelince bu işin doğusu batısı yok doğru ama ben 4 senedir doğuda çalışıyorum, insanlar burada bu konuda gerçekten hassas. Benim sevgilim bile ikinci erkek arkadaşım olduğu için hep rahatsız olur ve bir süre geçtikten sonra onunla bir şey yaşayıp yaşamadığımı sormuştu, öğretmen üstelik kendisi. Tecavüz ya da kendi isteğiyle bilemem ama işi zor Allah yardım etsin. Düğün falan olmadan annene söylemeye çalış bence.

3yil oldu sonucu ne olur bilimem devlet sahip cikarmi bana kalicak yer verirmi

canım kamer var diyarbakırda kadın sığınma derneği oranın müdürü benım akrabam eğer istersen senı oraya yönlerdiririm senın koruma altına alırlar senın gibi bir sürü kızlar kadınlar var urfa surç viransehir mardin hakkari şırnak bunlar sadece bıldıklerım bende doğuluyum sana yardım etmemi ıstersen bana özelden msj at

Başlığı görünce resmen içim ezildi. Allah böyle bir şeyi düşmanımın başına vermesin. Bana da tecavüzden ziyade isteyerek bir ilişki gibi geldi. Bir arkadaş tecavüz eden adam aman dikkat edeyim kızlığı bozulmasın demez yazmış. Çok katıldım. İsteyerek bir ilişki olmuş, belki de tam ilişki olmadığı için içinde şüphe vardır. Ama bildiğim kadarıyla kendin göremezsin, görebileceğimiz kadar dışarıya yakın olsa korumamız da zor olurdu mantıksal olarak. Doğu mevzusuna gelince bu işin doğusu batısı yok doğru ama ben 4 senedir doğuda çalışıyorum, insanlar burada bu konuda gerçekten hassas. Benim sevgilim bile ikinci erkek arkadaşım olduğu için hep rahatsız olur ve bir süre geçtikten sonra onunla bir şey yaşayıp yaşamadığımı sormuştu, öğretmen üstelik kendisi. Tecavüz ya da kendi isteğiyle bilemem ama işi zor Allah yardım etsin. Düğün falan olmadan annene söylemeye çalış bence.

aynen katiliyorum dediklerine..daha once bir tecavuz olayi okudum,kadin birak kendine bakmayi etrafina bakamiyordu ve tecavuz kelimesini kullanamiyordu..yorum bile yapamadim..banada isteyerek sevisme olmus cinsel iliski deyil ama sevisme olmus gibi geldi..tabikide boyle bisi olmus banane diycek deyiliz..ailenin durumunu bilerek belkide yinede bir cahillik yaptin..yasin cok kucuk deyil galiba .bir saglik ocagina yada bir hastaneye git yasin resitse ailene haber veremezler..durumunu anlat..bakarlar bisi varsa yardimci olurlar yoksada ogrenmis olursun..isteyerek ya da istemeden olan bir sey var,su anda durumun zor..allah yardimcin olsun

bu konuya hiç inanasım gelmedi. bu anlattıkları yaşanmayan şeyler olduğundan değil. soğukkanlılığından. bir de profilinde evli yazıyo diyen bi üyeye ne yani gerçek bilgilerimi mi verseydim demiş. arkadaşım şaka mısın sen, evli ya da bekar olduğunu belirtmekte ne var. sanarsın tc yazacak :27:
ayrıca tecavüze uğradım diyosun ve hala aklın fikrin kızlık zarında. bu arada bu konu fake ise şunu belirtmeden geçemicem. burdaki insanlar senin olduğun gibi ya da bizi kandırmaya çalıştığın gibi aptal değiller. burdaki her kadın, kızlık zarının ayna karşısında kontrolle görülemeyeceğinin bilincinde. hayır olurda bizi yemeye kalkan densizin tekiysen aklında bulunsun diye söylüyorum.. :ssz:

Ben 35 yaşını geride bırakmış ve doğunun göbeğinde yaşayan biri olarak yazıyorum ki buradaki olaylar batı şehirlerinde yaşananlardan çok farklı değl....
bir arkadaş yazmış "kız normal bir yerde oturmuyor" diye neden kategorize ediliyoruz bu kadar anlamıyorum
cehaletin doğusu batısı yok her yerde aynı maalesef
konuya gelince konu sahibi en azından annesinden yardım alabilirdi derdi tecavüzcüsünü cezalandırmak değil ne yazık ki.....

Evet bunu yazan benim. Ve söylediklerimde de gayet ciddiyim!
Kız gerçekten normal bir yerde yaşamıyor. Ki kendisi de açık açık yazmış.
Töre cinayetlerinin çoğunlukla doğuda olduğunu herkes biliyor. Ki zaten batıda yaşanmıyor da demedim.
Doğu da bir de özellikle köyde yaşıyorsanız çok iyi bilirsiniz bu olayların oralarda çoğunlukta olduğunu.
Doğulu gelinlerimiz,arkadaşlarımız,komşularımız var,çok iyi biliyoruz oralar da yaşananları,adetleri,töreleri..
Doğunun göbeğinde değil en dip,en ücra yerlerinde,köylerinde kaldı eşim aylarca..
Töre cinayeti bana normal gelmediği için oranın da anormal gelmesi çok doğal!
Umarım anlayabilmişsinizdir!

Burda herkesın duyguları sömürülmüş , töre , yazık , vah vah ... Size gerçek bir töre hikayesi anlatayım. İki kadın birlikte çıkıp hekime giderler ve biri 40 diğeri 30 lu yaşlarda . Biri türkçe bilmiyor diğeri de yeni öğrenmiş ve ikisininde 7. Hamilelikleri ... Kocaları askerden gelince para kazanmak için büyük şehire gidiyor bunlar evde kalıp hizmet ediyor. Gözleri dışarda olmasın diye de evin en büyük babası ki tahmin edin o kim, gelinlerin yatağına giriyor. Bu iki kadın yoksulluğun alasını çekip aynı odada 20 kişi yaşamayı göze alıp evlerinden kaçıp kocalarının yanına geliyor. Yaşadıkları durum kendi içlerinde yasalaşmış kocaları da biliyor kendi babaları da ama kimse bişey yapamıyor çünkü kanunları böyle . Belki de çocuklardan 3. Sü malum kişiden...
İşte gerçek bu . Gerçek böyle yok ben tecavüze uğradım çarşaf isterlerse ne yapcam anneme babama söyleyemedim falan filan değil. Yalan bunlar. O cahillikle eğer sesini çıkartamamışsa buraya gelip de ne yapıcam diye saçını başını hiç yolmaz çünkü yol yordam bilseydi ölüm korkusundan kendini koruyabilirdi. Çok merhametli biriyimdir insanları korumak savunmak için elimden geleni yaparım ama bu yalan dolan da yeter yaniii geçen de vardı birisi 12 yaşında babaannemin bahçesinde ayakata tecavüze uğradım diyen . O yaşta nasıl mümkünse artık ... Rezillik

doktorun senin iznin olmadan durumun hakkında ailene bilgi veremez reşit olduğunu söylüyorsun.
15 yaşında nasıl tramva yaşamadın ve normal hayatına devam ettin acaba tecavüz sonrası da kimse şüphelenmedi onu anlamıyorum :19:
kocan olacak kişiye anlatsan anlar mı bilmiyorum da herkeste de kanama olmuyor diye biliyorum kızlık zarı yırtılırken.
gerçek mi bu konu bilmiyorum ama ben inanmak istemiyorum. evleneceğin kişi bakir miymiş acaba ki ailesi bunu sorgulayacak onlara neymiş acaba? asıl ayıp senin bacak aranda olup bitenden bütün sülaleyi haberdar etmek değil mi; çarşaf göstermek nedir ya?!?

Back
X