Hepsini ayrı ayrı alınca daha pahalıya çıkıyorya onu demek istedim yoksa her şey çok pahalı oluyor ya sorma :)) ama blender ve mikserde kesin olmasi gereken şeyler. Dograyici olarak onunla idare edebilirim aslında :)Pahalı değil mi normal blender seti 100-150 lira arası birşey bence gerek yok. Çok çok gerek duyarsan evlenince alırsın bence :)
Bende öyle düşünüyordum ama tecrübeli birininde demesi içimi rahatlattı sonucta kullanirken anlasiliyor bazi seyler sağolun :))Cirpiciyla blander alin sadece inanin gerisi bos zaten dograyiciniz varmis
Evet bu seti görmüştüm bende cırpıcisi cok sıçratiyor diye duydum arkadasmda vardıdapiremt: 45586500 .!.:Arcelikte bu sette indirim var ve biz 2 yıldır kullanıyoruz çok çok memnunuz ceyizim içinde aynısını aldım. Tavsiye ederim yanı.
http://m.arcelik.com.tr/gida-hazirlama-el-blendarlari-K-1260.html
Evet bu seti görmüştüm bende cırpıcisi cok sıçratiyor diye duydum arkadasmda vardıda
Siz sagolun :)Bende öyle düşünüyordum ama tecrübeli birininde demesi içimi rahatlattı sonucta kullanirken anlasiliyor bazi seyler sağolun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?