kızlar tecrübenize ihtiyacım var :(

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
merhaba hanımlar ben 29 haftalık hamileyim bugne kadar herşey iyiydi çok şükür ctesi günü kontrole gittim bebeğin kordonu boynundan geçiyormuş ama dönmesine etki ediceğini sanmıyorum dedi dr.hareketlerinde azalma olursa haberm olsun dedi tabi ben ctesiden beri kafayı yemek üzereyim aklıma bintürlü şey geliyo ve sanırım psikolojikmidir nedir diğer günlere göre yavaş tekme atıyo gibi gelio şimdi napıcam bilmiyorum tıkandım kaldım Böyle bişey yaşayan varmı tecrübe ve fikirlernize ihtiyacım var

Ben ve aynı ay doğum yaptığım bir arkadaşımda vardı, korkma zaten hareket ettiğinde kendiliğinden çözülüyor, oldu ki çözülmedi doğunca hemen hallediyorlar, içini ferah tut hareketlerini takip et, aklına da kötü senaryolar getirme olur mu :) Ha bir de hep soluna dönüp yat, hem bebeğin kan akışını hızlandırırsın hem de bebeğine yer açmış olursun, sırtüstü hiç yeri kalmıyor yavrucakların :)

Benim de bir arkadaşımın başına geldi. Doktor hiç panik yaptırmadı, olağan durumlarmış bunlar. Yalnız ilerleyen haftalarda da devam ederse normal doğum değil de sezeryan olman gerekiyormuş, tek sorun bu.

İçini ferah tut hiç birsey olmaz zaten olsa dr takip ederdi seni cok takarsan hissedemesim pskolojik olarak bu oluyor ben 5 gün hiç hisetmedım sonra saglık ocagına gıttım panik yaptım bana ebe dedi böyle panik hateketler yaparsan zor gecer dedi hamileliğin kötü düşünme dedi benden sana tavsiye cok dinleme kendini ve takma kafaya bendede düşük tehlikesi vardı çünkü sakin ol Allah kucagına almayı nasip etsin bebişinine .ne hareketler yapıyorlar görmüyoruz görsek dahada takarız heralde evet bende soluma hep yatım ve daha rahatı dr de dedi bana

cnm ilk bebeğimde bir dr banada öyle demişti erkenden sezeryanle alacaktı ama ben başka 2 dr a daha gittim hç bir sorun yok dediler normal ve de 41 haftada doğum yptım

teşekkürler kızlar yorumlarınız için başka bi dr. gittim medipol megada dr.umun kendsi 3 kez dolanmış o şeklde doğmuş hiçbisorun yok dedi doğumda önemli duruma göre bakılır dedi hareketleride normale döndü çok şükür .. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almayı nasip etsn inşallah ..

Kiizlar benmde beta hcg 89.3 cikti doktor iki haftalik dedi uc gun sonra kanamam oldu bel agrilarim artti doktora gittim kimyasal genelikten suohelendi tekrardan kan testi yapmami istedi yukselirse normalmis 100 de kalirsa kurtaj yapicaz dedi cok korkuyorum eger 89 dan asagiya dserse normal adet gorerek atiyomusum cok endiseleniyorum boyle olan varmi

Gecmıs olsun hıc bır fıkrım yok korkma Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…