Kızlar tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var

Yarens20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
2
0
36
35
Kızlar son adet tarihim 17 agustos. Bat üzerinden 12-13 gün gectı bugun kan tahlili verdim beta hcg 256 çıktı. Dr düşük değer dedı pazartesi tekrar tahlil vereceğim ama az önce fark ettim ki pembe kahverengi tonlarında azda olsa Bı kanama başlangıcı oldu. Korkmalı mıyım sizce 😔

Kızlar son adet tarihim 17 agustos. Bat üzerinden 12-13 gün gectı bugun kan tahlili verdim beta hcg 256 çıktı. Dr düşük değer dedı pazartesi tekrar tahlil vereceğim ama az önce fark ettim ki pembe kahverengi tonlarında azda olsa Bı kanama başlangıcı oldu. Korkmalı mıyım sizce 😔
Yerleşme kanaması da olabilir . Boş yere umurlandirmak istemem yada umudunu kırmak istemem biraz daha bekle tekrar betaya baktır yukseldiyse zaten yerleşmiştir bebiş 😍

CAnım eğer akıntı değğil kanama ise acile git

1 evladım var çok şükür, bu 2.gebeliğim ama planlı bir gebelik olmadığı için hamile olabıleceğime hiç ihtimal vermediğim den bu aralar çok ağır kaldırdım çok iş yaptım. Bu kanama sebebı acaba ben mi yaptım dıye vicdanım hiç rahat değil çok üzüldüm 😢

1 evladım var çok şükür, bu 2.gebeliğim ama planlı bir gebelik olmadığı için hamile olabıleceğime hiç ihtimal vermediğim den bu aralar çok ağır kaldırdım çok iş yaptım. Bu kanama sebebı acaba ben mi yaptım dıye vicdanım hiç rahat değil çok üzüldüm 😢
Canim benim.basimasa geldi bi oglum war bI ay adet olmadigimi fark ettim bebek dusunmedigimiz icin takip etmiyordum ama.gecikmistim evde idrar testi yaptim pozitifti 10gün geciktim sonra adet oldum bende kendi kendime dedim acaba agir bi ismi ma yok kimyasal gebelikti

Back
X