kızlar tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var!!!!

loli77

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
10
0
6
Ankara
1buçuk yıllık sevgilim var.çok maço bi erkek.bana karşı romantik şeyler yaptığında kılıbık erkekmiş gibi hissediyo rahatsız oluyo takmış ben kılıbıklık yapmam diyo.sonuçta ben bi kızım sevildiğimi değerli olduğumu hep duymak istiyorum bana çiçekler alsın süprizler yapsın istiyorum hiç değilse özel günlerde.bugün doğum günümdü ve aramayı bırakın güzel bi mesaj bile atmadı unutmuş akşam kuru bi doğum günün kutlu olsun mesajı attı.şuana kadar birikenler ve üstüne bu olunca kendimi çok kötü hissettim onunla konuşmuyorum ne yapacağımı bilemiyorum acaba davranışlarını nasıl değiştirebilirim onun lütfen akıl verin kızlar

Iyi aksamlar canim.. bu konuyu onunla konusmaya calistinmi.. neden böyle yaptigini, degismek isteyip istemedigini.. eger degismek istemiyorsa zaten seninde Elinden bisey gelmez degistiremessin Onu.. Ama senin üzüldügünü görmeye devam ettikce Oda bi kendine dur dicektir biraz Sevdigini deger verdigini hissettirecektir diye umuyorum.. Insallah heersey gönlünce Olsun .. Seven insan sabreder bunu unutma sakin :)) Sonucta her insan sevdigini kolay kolay gösteremez Benim kuzenimde var öyle kiz arakdasini cok sevdigini bana anlatiyor ama ona gösteremiyor henüz sevgisini :))

Bir kız olarak ben de sevgimi hiç gösteremem mesela :) erkek arkadaşım şakayla da olsa hep derdi "bana hiç güzel sözler söylemiyorsun,ben söylemedikçe sevdiğini de söylemiyorsun " diye ama bu benim sevmedğimden değil tamamen yapımla alakalı bi durum.Ama sen bu durumdan rahatsızsan karşına alıp konuş çocuğu yine de .

Seni anlıyorum canım benimde başımda bi tane var o maçodan var ama en azından özel günlerimiz için çok uğraşır normal zamanlarda yapmaz pek o yüzden kabul ediyorum ben.

Sana şöyle söyleyim karşına al bi konuş ama emin ol değişmez çünkü bu yapı meselesi. Biz kızlar en azından özel günler için bişey bekliyoruz ama onlar yapmayınca çok üzülüyoruz bunu malesef değiştiremezsin değistirsen bile en fazla evlenene kadar değişir sonra yine özüne döner diye düşünüyorum tavsiyem şu, eğer böyle kabul edebiliyorsan et yoksa baştan yıpratma kendini çünkü bu onuda kızlar çok hassas oluyor.

Son düzenleme:
bu konuda çok konuştum onunla benim için sorun olduğunu üzüldüğümü söylüyorum.boşyere kendini üzüyosn diyo.yani ona göre çiçek almaması romantik şeyler yapmaması önemli değil herkes sevgisini başka şekilde gösterir.ben seni seviyorum sana sadığım evlenmek içn gün sayıyorum önemli olan bunlar diyo.tamam haklı da ben hep başkalarına imrenerek mi yaşayacağım kızlar ne zaman bi erkeğin sevgilisine çiçek aldığını görsem ne şanslı kız diyorum içim gidiyo bunları sevgilime söylüyorum hiç bi değişiklik yok.çok canım sıkkın üzüldüğümü biliyo ama hala duyarsız davranıyo

bu yapısal bir sey, bazı erkekler gercekten böyler şeyleri beceremiyor ya da hoşlanmıyor. biliyorum biz kadınlar için çok önemli. öte yandan tek başına bunlar da yeterli değil. yaşadıklarım bana şunu öğretti, onun sevgisine koşulsuz inanıyorsan, güven duyabileceğin ve her zaman yanında olacağına inandığın, aşkını sorgulamadığın bir insansa hiç önemseme bence bunları. kaldı ki erkekler zamanla bu inatlarını biraz kırabiliyorlar. ben de üniversite döneminde bu nedenle 5 yıllık bir ilişkimi bitirmiştim. şimdi çok pişmanın çünkü beni onun gibi saf ve temiz bir sevgiyle seven başka biri karşıma çıkmadı.

bir diğer tavsiyem, bence erkekler bir şeyi şikayet olarak duyduklarında yapacakları varsa da yapmıyorlar, onun yerine sen özel günlerde onun hoşlandıgı şeylerle ona sürpriz yapabilirsin. ben yapıyorum ama sen yapmıyorsun demeyerek tabi :) gördüğü özveriyi karsılıksız bırakacagını sanmam.

yalnız ben doğumgünü mesajı kısmını atlamışım. yani sadece kuru bir mesaj atması hoş olmamış. onun sanırım bazı kalıp düşünceleri var maçoluğa dair, o sınırlar içinde davranmaya çalışıyor. yani normal günlerde sürprizler, hediyeler ya da şairana sözler söyemeyebilir ama özel günlere dikkat etmeli. ama yinede yorumum aynı ..sevgisinden eminsen, güzel konusarak, sen onun için bişeyler yaparak yola getirmeyi dene :)

haklısın şuana kadar şikayet edip durdum hiçbir değişiklik olmadı şimdi sabırla onu yola getirmem lazım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim:)

Sana bişey söyliyim canım maçoluğu bahane ediyo o kişi. İnsan doğum gününde bi mesaj nasıl atmaz ya hani bilmiyorum aranız iyi mi kötümüydü öncesinde. Ama değer veren insan yerden koparıp bir çiçek bile verebilir. İnanır mısınız benim eski öküz aklıma geldi ya adama hediye aldım 3 kez insan derki sen öğrencisin paranı harcama kendisi de beyfendinin ayda 25 bin kazandığını benim okul bitince çalışmamam gerektiğini söylüyodu maço haller işte ama icraatta bir gül bile almadı inanın hiç bir hakkı yok bana hiç hemde hakkımıda helal etmiyorum o pisliğe ...sürprizler yaptım pastahaneyi toplamıştım bir keresindede çikolata bile getirmedi ona sürpriz yapıcam dediğim halde birde üstüne bana ben öküzmüyüm bu kadar şey almışın dedim piknik yapıcaz ondan baban çok zengin senin herhalde dedi. Teşekkür bile etmedi ya bana ben mutlu olayım diye. Sadece arabasıyla alıyodu hayır benzin parasını da verecektim o derece gene depresifleştim neyse :2: Şaka bir yana küçükte olsa bişe vermesi lazım bence canım.

İçinde sevgi olan herkes sevdiğini mutlu etmek ister. O yüzden olmayan bir şeyler varsa oldurmaya çalışmayın. sözleri hiç hoş değil. Bence çok kaba bir erkek. evlendiğinde daha çok sorun yaşayacaksın. düzeltme boş ver. 25 -30 unda ise düzelmez. anne o nezakaeti öğretmediyse bekleme asla yapmaz. çocuk babadan gördüğünü yapar o yüzden ben olsam yol yakınken bu sevdadan vazgeçerdim. Seni çok sever bir çok noktada düzeldi. düzelicem diyorsa tamam. ama çıkmadan candan huy da gitmez .. işde öyle birşeydi tat sözü. :))

Bu davranışlarını nasıl değiştirebileceğinizi sormuşsunuz ama değiştiremezsiniz. Bir erkeğin "Benim yapım böyle" diyerek kestirip atması ya gerçekten karakterinin bu yönde olduğunu gösterir -ki öyleyse adamın huyu böyledir ve değişmez- ya da bu klasik bahanenin arkasına saklanıyor, sürprizle, incelikle uğraşmak istemiyordur. Her iki durumda da "Benim elimden öyle şeyler gelmez, benden incelik bekleme" demiş oluyor, doğal olarak ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz.

Siz şikayet ediyorsunuz ya da rahatsız oluyorsunuz diye daha nazik bir adam haline gelmeyecek erkek arkadaşınız aksine siz, ilişkide dırdır yapan, sorun çıkaran taraf olacaksınız yani hem beklentileriniz karşılanmamış olacak hem de onu bıktırmış olacaksınız. Şu halde ilişkiniz devam ettiği sürece onu olduğu gibi kabul etmekten başka şansınız yok.

Benim sevgilim maço değil.
Çiçek de alır hediye de alır hatta çok alır.
Ama, benim sevgilimde kopukluk var.
Erkekler bizim gibi değiller afedersinde biraz odunlar.
Hele de boğa burçları kafa hep gidik.

İlişkiniz ne kadarlık bilmiyorum ama, şikayet etmek yerine biraz mesafe koy.
Mesela o sana soğuk mu davrandı ya da umursamaz sen hemen uzaklaş ondan.
Dırdır başını yeme, tavrınla göster bazı şeyleri.

Ohooo ben var ya bi zaman başının etini yedim etini
Nefes alsa höyt dedim önünü kestim adamın çirkef diyo bana zaten.
Ama, baktım ki ilişkiyi sürekli ben yönetiyorum.

Bunu farkettiğim an kedi yavrusu gibi geri çekildim.
Ve baktım ki yolda bi çiçek kümesi görse hemen bana koparıp verir
Ondan öçnce yapıyor muydu?
Tabi ki hayır.
Boğa burcu erkekleri biraz olumlu motivasyondan anlıyor.
Sen ona bi gaz ver bak neler oluyo
sevilmekten çok hoşlanıyorlar ama, tabi onun da sevmesi lazım..

bir insani değiştirmek çok zor bişey 3yıllık beraberliğim var aksine çok romantik ilgili duygusal ama bazı konularda 3yıldır aşamadığımız şeyler var tabi diyorum ki 3yılda değişmediyse zor .. kadın sevince değişebilir heerşeyi yapabilir ama erkekler malesef ödün vermez pek kendinden

özel günlerde haklısın ama onun dışında malesef yaPcak bişey yok ben de hiç romantik değilimdir sevgilimse tam tersi bu yüzden bazen sorun oluyo ama içten gelmesi gereken şeyler bunlar ınan zorla olmaz olsa da güzel olmaz olduğu gibi kabul et bence değişiceini sanmıyorum

Canım, benim sevgilimde romantik bir insan değil. Ama erkekler biraz idare edilmeli diye düşünüyorum ben. Eğer hediye istiyorsan bunu ona açıkça belli et. O senin beklentini gördükçe çabalar. Ben hadi bana güzel şeyler söyle bile diyorum. :)) Ama ben onun beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Bazı insanların sevgilerini ifade etme biçimleri değişiktir. Senin sevgilinde başka şekilde gösteriyordur belki, o yönünü görmeye çalış ve o şekilde kabullen onu derim.

Canım yazdıklarını okurken şu an ki eşimi tarif ettin sandım o da aynısıydı.. Biz 2006 da üniversitede tanıştık.. Evleneli 3,5 ay oluyor.. İlk 3-4 sene aynı senin anlattığın gibiydi bizde kültür farkı da had safhadaydı biz 2 gün iyiysek 5 gün kötüydük.. O doğu erkeği.. Kıskançlıkları psikopatlık derecesindeydi hatta bi ara tedaviye bile götürmeyi denedim ikna edemedim.. Ama o 3-4 sene içinde çok fedakarlık ettim çok ağladım ama biraz olsun değiştirmeyi başardım.. Eskiden "kesinlikle olmaz" deyip kestirip atan insan pencereleri bile açtırmam diyen insan şu an çalışmama izin veriyor.. Daha o kadar çok tuhaf anılarım var ki.. Özel gün mantığı hele ondan hiiiç yoktu.. Kaç sene hep ben herşeyi yaptım her seferinde tabi ki bekliyorsun için acıyo yapmıyor diye ama zamanla o da alıştı artık dedi ben böyle büyümedim bana çok görme dedi sevgimden şüphe etme asla dedi.. Gerçekten ona inandım.. Sana dediğim ben çok aşıktım bu yüzden çok çaba sarfettim kimine göre ahmaklıktı bu o kadar acıyı neden çektin dediler ama sevdim hakikaten çok sevdim.. Sen de eğer kendinde bu gücü görebiliyorsan konuş.. Ve seviyorsan biraz fedakarlık gerekecektir.. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…