kızlar TEFAL AUTOCLEAN 500 aldım nasıl sızce kullanan var mı??

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
kızlarrr Tefal AUTOCLEAN 500 2600 Watt Buharlı Ütü 170 g aldım bu gun evkurdan 220 tl 10 taksıt kampanya varmış sızce nasıl?? fiyat olarak ve kalıte olarak sızce nasıl kullann var mı bu urunu?? optum hepinizi:54::54:

Bende tam bugün ütü araştırıyordum , fiyatın gayet ama gayettttt iyi... Bu ütün için çok güzel yorumlarda var , sanırım bende bunu alıcam

kızlarrr Tefal AUTOCLEAN 500 2600 Watt Buharlı Ütü 170 g aldım bu gun evkurdan 220 tl 10 taksıt kampanya varmış sızce nasıl?? fiyat olarak ve kalıte olarak sızce nasıl kullann var mı bu urunu?? optum hepinizi:54::54:

canım ben de bu ürünü arıyordum uygun fiyata çok iyiymiş nerdeki evkurdan öğrenebilir miyim bir de peşin fiyatı nedir?

Bulunduğum semtte Evkur yok malesef , abimlerin hemen cadde üzerinde vardı , yengeme bir ara bakmasını söyledim. Biraz önce ütüyü aldığını söyledi , kredi kartına 200'e almış hemde. Birde üstüne ütünün kendi hediyesi olduğunu söyleyince sevincim duble oldu:9: Hafta sonu getirecekler ancak , şimdi bir koşu gidip almayım. Kullanınca görücez bakalım :23: Bu arada Evkur'a özel bir kampanyaymış bu , acele edin derim. Ben yakınımdaki alışveriş merkezinde 280 , hatta 330'a bile gördüm fiyatını.

Bu arada , yengemi seviyorum , sağolsun , varolsun :54:

Son düzenleme:
Bulunduğum semtte Evkur yok malesef , abimlerin hemen cadde üzerinde vardı , yengeme bir ara bakmasını söyledim. Biraz önce ütüyü aldığını söyledi , kredi kartına 200'e almış hemde. Birde üstüne ütünün kendi hediyesi olduğunu söyleyince sevincim duble oldu:9: Hafta sonu getirecekler ancak , şimdi bir koşu gidip almayım. Kullanınca görücez bakalım :23: Bu arada Evkur'a özel bir kampanyaymış bu , acele edin derim. Ben yakınımdaki alışveriş merkezinde 280 , hatta 330'a bile gördüm fiyatını.

yaaaaaaaaaaaaaaaa ben de istiyorum bursada da geçerli mi acaba

aynı ütü,aynı aynı model tefal bayisinde neden pahalı ? avm lerde farklı bayilerde farklı fiyat mı oluyor anlamadım !

KIZLAR alın bence vekurdan cok uygun fıyata başka avmlerde gorum 330 310 lıra şok oldum cok sevındım aldıgım 220 lırayı 10a boldurdum cerez alır gıbı oducem her ay :))

kaynanam almıstı 6-7 ay once 350 tl ye cok memnun benımde utum bozulunca memnun oldugunu bıldıgımden aynısını aldım gecen hafta 320 tl yeee:14:evkur da ne kadar ucuzmus tuhhh bılseydım ordan alrdım

Back
X