Kızlar tekrar test yaptırdımm yardımm

bluemelon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
83
6
1
25
Ben son adet günümden hesaplarsak 5. Hafta beta hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı. 6. Haftanın sonlarına doğru tekrar yaptırdım. Yine 1.20 çıktı. Aynı hastanede yaptırdım acaba bir yanlışlık falan olabilir mi? 1 gün gecikmeli adet oldum fakat hala emin olamıyorum.

Ben son adet günümden hesaplarsak 5. Hafta beta hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı. 6. Haftanın sonlarına doğru tekrar yaptırdım. Yine 1.20 çıktı. Aynı hastanede yaptırdım acaba bir yanlışlık falan olabilir mi? 1 gün gecikmeli adet oldum fakat hala emin olamıyorum.
Testiniz negatif çıkmış. Neyden emin olamadınız?

Testiniz negatif çıkmış. Neyden emin olamadınız?
Sanki hamileymişim gibi hissediyorum adet de oldum. Burada adet olup hamile olan bir kaç kadın gördüm keza negatif olup daha sonra pozitif çıkanda. Bilemiyorum işte bir umut diye bakıyorum.

Sanki hamileymişim gibi hissediyorum adet de oldum. Burada adet olup hamile olan bir kaç kadın gördüm keza negatif olup daha sonra pozitif çıkanda. Bilemiyorum işte bir umut diye bakıyorum.
1 hafta arayla 2 kere kan testi vermişsiniz ve adet olmuşsunuz. Olsaydı kan testinde çıkardı zaten. İnşallah güzel haberler alırsınız daha sonrası için♥

🙄 kan testin negatif bide regl olmuşsun seni ikna etmek icim ne olmasi lazim baska ?

Test negatif çıkmış, e regl de olmuşsunuz. Neyden emin olamıyorsunuz?

🙄 kan testin negatif bide regl olmuşsun seni ikna etmek icim ne olmasi lazim baska ?
Kasık ağrılarım var arada midem bulanıyor. Ama bunkar stresten de olabiliyormuş. Buradaki bazı kadınlar hamileyken regl görebilşyolarmış hatta 3 ay boyunca düzenli adet gördüm diyen bile okudum burada. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Bu yüzden acaba hala ihtimal arıyorum. İçime sinmiyor birde aynı sonuç çıkınca hiç oynama olmadan şaşırdım

Kasık ağrılarım var arada midem bulanıyor. Ama bunkar stresten de olabiliyormuş. Buradaki bazı kadınlar hamileyken regl görebilşyolarmış hatta 3 ay boyunca düzenli adet gördüm diyen bile okudum burada. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Bu yüzden acaba hala ihtimal arıyorum. İçime sinmiyor birde aynı sonuç çıkınca hiç oynama olmadan şaşırdım
Bazı cihazlarda sonuz 1.20den küçük diye çıkar o yüzden aynı yerde yaptırdığınız için sonucu o şekilde alıyorsunuz hamileyken regl olduğunu söyleyenlerinli de regl değil kanamadır bazı hamilelerde bu tarz lekelenmeler olabilir bu asla regl değildir. Regl gören birinin gebe olması mümkün değildir. Kendinizi strese sokmayın lütfen ben de gebelik için 2 sene bekledim sizi anlıyorum ama bu şekilde yaparak işi dahada zorlaştırıyorsunuz inanın ben tmm benim çocuğum olmayacak demekki nasibimde yok artık yumurta takibi doktor tedavi filan hepsini bırakıyorum gitmeyeceğim dedikten sonraki ay hamile kaldım doğal yoldan kafanızın rahat olması çok önemli

Back
X