Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla damlatmissinizMerhaba kızlar yarısı pembemsi test bozuk olabilir mi sizin fikriniz nedir
Ondan 5 10 dakka sonra bariz silik çizgi çıktı sok oldum gördünüz müFazla damlatmissiniz
Fazla damlatmissiniz
Son attığım fotoğrafa bakar mısınız birden o pembelik kayboldu çift çizgi çıktı fotoğrafta çok belli olmuyor ama görünüyor yinedeFazla damlatmissiniz
Evet silik cizgi var yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın inşallah hamilesinizdirSilik çizgi var![]()
Ayyy insallah Allah isteyen herkese nasip etsinEvet silik cizgi var yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın inşallah hamilesinizdir![]()
Amiiin inşallahAyyy insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Təbrik ederimSon attığım fotoğrafa bakar mısınız birden o pembelik kayboldu çift çizgi çıktı fotoğrafta çok belli olmuyor ama görünüyor yinede
Canım pembelik en başta mi olmuştu ilk damlatınca oluyro çünkü saniyede kayboluyor çizgi beliriyor seninde mi öyle oldu ki acaba birde testin markası ne canım?Silik çizgi var![]()
Yok saniyede kaybolmadı 5 10 dakka sonra kayboldu prodoctor markası 30 TL ye almıstımCanım pembelik en başta mi olmuştu ilk damlatınca oluyro çünkü saniyede kayboluyor çizgi beliriyor seninde mi öyle oldu ki acaba birde testin markası ne canım?
Canım pembelik en başta mi olmuştu ilk damlatınca oluyro çünkü saniyede kayboluyor çizgi beliriyor seninde mi öyle oldu ki acaba birde testin markası ne canı
İlk başta oldu pembelik ama 5 10 dakka kaldı öyle dedim heralde test bozuk ondan 5 dakka sonra çizgi çıktı napım kan vermeye gidimmi bugün sizceCanım pembelik en başta mi olmuştu ilk damlatınca oluyro çünkü saniyede kayboluyor çizgi beliriyor seninde mi öyle oldu ki acaba birde testin markası ne canım?
Canım prodoctor yalancı pozitif veriyorİlk başta oldu pembelik ama 5 10 dakka kaldı öyle dedim heralde test bozuk ondan 5 dakka sonra çizgi çıktı napım kan vermeye gidimmi bugün sizce
YaaCanım prodoctor yalancı pozitif veriyormaalesef. Yani belkide vardır bebiş ama bence başka bir marka ile testi tekrarla sabah eğer çıkarsa öyle git
İnşallah vardır bebiş canımYaailk gebeliğimdede aslında bu markada silik öğrendim 34 kanda çıkmıştı ama malesef ölü doğum yaptım ama bilemedim yarın kan verim en iyisi bugün regli olmam gerekiyordu ama olmadı belirtide yok bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Akşama doğru böyle oldu sok oldum normalde kuruma çizgisi oluyor evet ama bu bariz çift bilemedim ilk defa basıma böyle bi olay geldi kan testine gittin şimdi bakalım akşam çıkar sonuçİnşallah vardır bebiş canımçoğu kişiyi yanıltiyor bu marka maalesef
sen yine de kan ver regl olmadıysa vardır inşallah bebiş
![]()
Canım bu yeni bir test mi aynı test mi kuruma cizgisiyse bayağı koyulasmis kan sonucunu bana da bildir mutlaka çok merak ettimAkşama doğru böyle oldu sok oldum normalde kuruma çizgisi oluyor evet ama bu bariz çift bilemedim ilk defa basıma böyle bi olay geldi kan testine gittin şimdi bakalım akşam çıkar sonuç
Canım bu yeni bir test mi aynı test mi kuruma cizgisiyse bayağı koyulasmis kan sonucunu bana da bildir mutlaka çok merak ettiminsallaj bebiş seninledir canım benim