• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test için yardımcı olur musunuz?♥️

Hayırlı olsun sağlıklı olsun burcu takmıyorum balık zaten olmuyor o zamana kalmam şubatın sonu mart balık
Çalışkan enerjik dürüst burclara denk geliyorsun bende takmazdim. Oglaktan sonra kova var o da iyi. Sana denk gelmiyor balık aynen.

Tebrik ederim. Allah kolaylaştirsin bu dönemini. 😊 çocuk olunca ayrı bir güç geliyor degil mi yani hissedince
Onun sağlığı için herşeyi yapmıştım sevmediğim yararlı besinleri bile bebeğim büyüsün gelişsin diye yemiştim bulantım olmasına rağmen büyümüşte kemikleri oluşmuş tırnakları dil damak kafası herşeyi belirgindi ama hareketsizdi yavrum kalbi durmuş minik bebeğimin meleğimin 👼🤍 kürtaj oldum pazartesi akşam😭

Onun sağlığı için herşeyi yapmıştım sevmediğim yararlı besinleri bile bebeğim büyüsün gelişsin diye yemiştim bulantım olmasına rağmen büyümüşte kemikleri oluşmuş tırnakları dil damak kafası herşeyi belirgindi ama hareketsizdi yavrum kalbi durmuş minik bebeğimin meleğimin 👼🤍 kürtaj oldum pazartesi akşam😭
Yaa çok üzüldüm. Allah sabır versin canım. Başın sağ olsun.

Back
X