Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin misinizYalancı pozitif vermiş, marka neydi?
Yapmadım aynı gün içinde yarın yapacağım sabahBaşka idrar testi yaptınız mı
Sizce negatif miYarın ilk idrarla tekrar test
Ben ilk gebeliğimi bunun gibi bir testle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar yaptım ilk dakikada pespembe çizgiler belirdi. Kan testim de pozitif gelmişti. Umut vermek gibi olmasın kuruma da olabilir ama en doğru sonucu yarın yapacağınız test gösterir bence.Sizce negatif mi
*birlikteBen ilk gebeliğimi bunun gibi bir testle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar yaptım ilk dakikada pespembe çizgiler belirdi. Kan testim de pozitif gelmişti. Umut vermek gibi olmasın kuruma da olabilir ama en doğru sonucu yarın yapacağınız test gösterir bence.
Ayrıca benim Ovülasyon testlerim de pik çıkmıştı adet gecikmesiyle birlikteyiz
Ovülasyon da mı yapmalıyım? Çok teşekkür ederim bu arada paylaştığınız için bunlarıBen ilk gebeliğimi bunun gibi bir testle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar yaptım ilk dakikada pespembe çizgiler belirdi. Kan testim de pozitif gelmişti. Umut vermek gibi olmasın kuruma da olabilir ama en doğru sonucu yarın yapacağınız test gösterir bence.
Ayrıca benim Ovülasyon testlerim de pik çıkmıştı adet gecikmesiyle birlikteyiz
Evet yapın bakalım pik miOvülasyon da mı yapmalıyım? Çok teşekkür ederim bu arada paylaştığınız için bunları
Çok teşekkür ederimEvet yapın bakalım pik mi
Ben 4 gebelik geçirdim hepsi de Ovülasyon testinde pik çıkıyordu
Ne zamandan sonra pik oluyorduEvet yapın bakalım pik mi
Ben 4 gebelik geçirdim hepsi de Ovülasyon testinde pik çıkıyordu
Adete 3 gün kala pik çıkmaya başlıyorNe zamandan sonra pik oluyordu
Kan testi net sonuç verdiği için, kaset testin pozitif olması etkilemez. Çünkü değerler önce kana, sonra idrara yansır.Emin misinizDuratest