Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bildiğin regl oldum şu an kanamamı takip edip duruma göre bakacağım teşekkür ederimBenimde bir gunkuk az kanama vardı hamileyim suan. Kan testi ver
Canım kan testi vermen en doğrusu bazen gebe olupta adet gören de oluyor veya üstüne görme deniliyor o olur .Kan testi ver derimfotoğraf sabah yaptığım gebelik testinden ama şu an regl oldum böyle bir şey başına gelen var mı kızlar
Bu test pozitif degilfotoğraf sabah yaptığım gebelik testinden ama şu an regl oldum böyle bir şey başına gelen var mı kızlar
Teşekkür ederim yarın o zaman ilk iş kan vereceğimCanım kan testi vermen en doğrusu bazen gebe olupta adet gören de oluyor veya üstüne görme deniliyor o olur .Kan testi ver derim![]()
Ben belki iyi çekememiş olabilirim hafif bir silik çizgi gördüğüm için danışmak istedim zatenBu test pozitif degil
Evet öyle yapın en iyisiTeşekkür ederim yarın o zaman ilk iş kan vereceğim
Hemen gözüktü üstüne de gün içinde regl oldunca kafam karıştıBana da testinizde kuruma çizgisi çıkmış gibi geldi. Silik çizgi bir süre bekledikten sonra gözüktüyse negatiftir, hemen gözüktüyse kan vermek gerek.
Markasi ne testin? Arti med mi?Ben belki iyi çekememiş olabilirim hafif bir silik çizgi gördüğüm için danışmak istedim zaten
Evet kötü bir marka mı ilk defa test yaptım bilemiyorum ☺Markasi ne testin? Arti med mi?
Yalanci pozitif cikartiyor cokca ve bu foto daha onceden gordugum yalanci pozitiflere benziyor. O yuzden pozitif olmadigini dusunuyorum dedimEvet kötü bir marka mı ilk defa test yaptım bilemiyorum ☺
Teşekkürler o zaman hiç uğraşmayacağım yarın başka testle bakacağım regl devam ederse zaten negatiftirYalanci pozitif cikartiyor cokca ve bu foto daha onceden gordugum yalanci pozitiflere benziyor. O yuzden pozitif olmadigini dusunuyorum dedim