• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test pozitifmi

aselseymanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
6
1
1
26
Kızlar test sonucuma bakarmısınız lütfen bebek yapmaya 1 hafta önce karar verdik eşimle aşırı kasık ağrım var bir haftadır da adetime de 7 gün kaldı test yarım dün silik çıktı ama emin olamadım anlayan varsa yardım edebilirmi

Eklentiler

• IMG_7389.webp
    IMG_7389.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 102
Ben de reglime 3 4 gün kala test yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. Şuan 16+2 hamileyim 👾 Darısı başınıza inşallah regl gecikmesi olduktan 1 2 gün sonra sağlık ocağında kan testi vermenizi öneririm 😊

Kızlar test sonucuma bakarmısınız lütfen bebek yapmaya 1 hafta önce karar verdik eşimle aşırı kasık ağrım var bir haftadır da adetime de 7 gün kaldı test yarım dün silik çıktı ama emin olamadım anlayan varsa yardım edebilirmi
Var gibi görünüyor ama 1 hafta da çok erken gibi

Var gibi görünüyor ama 1 hafta da çok erken gibi
Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz

Eklentiler

• 1000005832.webp
    1000005832.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000005792.webp
    1000005792.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 75
Üzülmeyin adet olana kadar Umut vardır 🙏
Nasıl yani adetten önce yapılan kan testlerinde yanılma payı var mıdır. İdrar testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama kan testi kesin sonuç veriyor deniyordu. Benimde şu an adetime 2 gün var. Bazen düzenli adet görüyorum bazen düzensiz. 4 Ekim'de aşırı mide bulantısı ve kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta HCG bakıldı 0.22 çıktı negatif. Yine de ihtimal var mıdır acaba

Nasıl yani adetten önce yapılan kan testlerinde yanılma payı var mıdır. İdrar testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama kan testi kesin sonuç veriyor deniyordu. Benimde şu an adetime 2 gün var. Bazen düzenli adet görüyorum bazen düzensiz. 4 Ekim'de aşırı mide bulantısı ve kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta HCG bakıldı 0.22 çıktı negatif. Yine de ihtimal var mıdır acaba
Eğer geç döllenme olduysa elbette kan testinde çıkmaya bilir benim kuzenim tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye gitti adeti on gün geçmesine rağmen çıkmadı hatta serum ve ilaç aldı dört gün sonra gitti ve hamile olduğunu öğrendi beta bir anda 5000e yükseldi. İstisnalar oluyor elbette

Back
X