- 4 Ekim 2025
- 6
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi aselseymanur
-
Var gibi görünüyor ama 1 hafta da çok erken gibiKızlar test sonucuma bakarmısınız lütfen bebek yapmaya 1 hafta önce karar verdik eşimle aşırı kasık ağrım var bir haftadır da adetime de 7 gün kaldı test yarım dün silik çıktı ama emin olamadım anlayan varsa yardım edebilirmi
Bugün ağrılarımdan dolayı kan verdim ama negatif çıktı maalesefBen de reglime 3 4 gün kala test yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. Şuan 16+2 hamileyimDarısı başınıza inşallah regl gecikmesi olduktan 1 2 gün sonra sağlık ocağında kan testi vermenizi öneririm
Yokmuş maalesef kan verdim bugünVar gibi görünüyor ama 1 hafta da çok erken gibi
Üzülmeyin adet olana kadar Umut vardırYokmuş maalesef kan verdim bugün
Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misinizVar gibi görünüyor ama 1 hafta da çok erken gibi
Merhaba benim sorumada bakabilir misinizAdet geciktikten sonra kan vermelisin
pozitif gibi duruyor ama emin olamadım bozuk mu diyeMerhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz
İnşallah teşekkür ederimBen de reglime 3 4 gün kala test yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. Şuan 16+2 hamileyimDarısı başınıza inşallah regl gecikmesi olduktan 1 2 gün sonra sağlık ocağında kan testi vermenizi öneririm
Var gibi canım tebrik ederimMerhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz
Dün gece kan verdim negatif çıktı iki gün sonra yine vereceğim bakalım artıkVar gibi canım tebrik ederim
Nasıl yani adetten önce yapılan kan testlerinde yanılma payı var mıdır. İdrar testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama kan testi kesin sonuç veriyor deniyordu. Benimde şu an adetime 2 gün var. Bazen düzenli adet görüyorum bazen düzensiz. 4 Ekim'de aşırı mide bulantısı ve kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta HCG bakıldı 0.22 çıktı negatif. Yine de ihtimal var mıdır acabaÜzülmeyin adet olana kadar Umut vardır
Eğer geç döllenme olduysa elbette kan testinde çıkmaya bilir benim kuzenim tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye gitti adeti on gün geçmesine rağmen çıkmadı hatta serum ve ilaç aldı dört gün sonra gitti ve hamile olduğunu öğrendi beta bir anda 5000e yükseldi. İstisnalar oluyor elbetteNasıl yani adetten önce yapılan kan testlerinde yanılma payı var mıdır. İdrar testinde yanılma oluyor diye biliyorum ama kan testi kesin sonuç veriyor deniyordu. Benimde şu an adetime 2 gün var. Bazen düzenli adet görüyorum bazen düzensiz. 4 Ekim'de aşırı mide bulantısı ve kasık ağrısından dolayı hastaneye gittim beta HCG bakıldı 0.22 çıktı negatif. Yine de ihtimal var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?