KIZLAR TEST SONUCUM

Bu

Eklentiler

• 20210412_143553.webp
    20210412_143553.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar lutfen testime bakarmisiniz adetimi 1gun gecti

Eklentiler

• 20210412_153418.webp
    20210412_153418.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 51
Yaa insallah senin adet dönemin geçti mi
5 6 aydir 24 25 günde regl oluyorum duzenli sekilde bugün 27 günüm regl takvimine gore 1 gun geciktin diyor gögüslerim çok sızliyor belim agriyor kasiklarimda batma var evet bunlar reglinde belirtileri ama kalbimde tuhaf bir heycan var tup bebege hazirlaniyorduk 1 asilama bi tüp bebek olumsuz sonuçlarim var yaş 40 bi yanim imkansiz test bile yapma diyor bi yanimsa heycandan ölecek gittim test aldim az evvel ama bakakim insallah Allahım sanada banada nasip eder cnm

5 6 aydir 24 25 günde regl oluyorum duzenli sekilde bugün 27 günüm regl takvimine gore 1 gun geciktin diyor gögüslerim çok sızliyor belim agriyor kasiklarimda batma var evet bunlar reglinde belirtileri ama kalbimde tuhaf bir heycan var tup bebege hazirlaniyorduk 1 asilama bi tüp bebek olumsuz sonuçlarim var yaş 40 bi yanim imkansiz test bile yapma diyor bi yanimsa heycandan ölecek gittim test aldim az evvel ama bakakim insallah Allahım sanada banada nasip eder cnm
Canim benimde bugun 1gun gecti yptim

Insallah vardır bende de aynı belirtiler kanamam olucak diye aklım gidiyor ben bugün 2 inci günü geçti öyle yaptım testi ve inan kesin adet olucam diyodum ama olmadım 🙃

Back
X