Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insallah vardır bende de aynı belirtiler kanamam olucak diye aklım gidiyor ben bugün 2 inci günü geçti öyle yaptım testi ve inan kesin adet olucam diyodum ama olmadım
Ben hic gecikme yaşamadım benim evleneli 2 sene oldu doktorlara gittim yumurta yavasligi var dediler klomen ve catlatma ignesi verdiler adetten 1 hafta önce test yaptım pozitif cikti kimyasalmis bi kere daha hamile gibi hissettim test yaptım silik çizgi cikti adet günümde kanamam geldi
Ben hic gecikme yaşamadım benim evleneli 2 sene oldu doktorlara gittim yumurta yavasligi var dediler klomen ve catlatma ignesi verdiler adetten 1 hafta önce test yaptım pozitif cikti kimyasalmis bi kere daha hamile gibi hissettim test yaptım silik çizgi cikti adet günümde kanamam geldi
Evet bi yandan umutlanma benim bile korkum var şuan psikolojik olarak korkuyorum kan vermem lazım bakalım hayırlısı inşallah heyecanlanma insallah vardır