Kızlar test ve kan testi

labolanolbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
51
6
16
Aynı şeyi atmak yasak mıydı bilemedim ama kimse yazmayınca tekrar atmak istedim ona göre gidip kan vereceğim. Kızlar selam adetim gecikince 10 temmuzda ( son ilişkiden 10 adet gecikmesinden 5 gün sonra) test yaptım iki tane silik gibi gelmişti ikisi de ama çok çok silikti eczaneye sorduğumda yok demişti. Bugün yani 2 gün sonra testi tekrarladim tine aynı şekilde 2şer test ile negatif çıktılar direkt. Pazartesi kan versem sizce çıkma ihtimali var mı yoksa testler doğru mudur

Yani 4 test yapmışsınız toplamda hepsi negatif çıkmış adetiniz de baya geçmiş olsa çıkardı diye düşünüyorum. Ama normalde adet gecikmeniz olmuyorsa yani düzenliyse döngünüz belki geç döllenme falan olmuş olabilir onu bilemeyiz tabi

Döngüm hiç düzenli değildir aslında o yüzden bilemiyorum ovulasyon ve adet gecikmesi hesabını ilişki üzerinden hesaplıyorum. ama işte bugün de negatif çıkınca bilemedim artık geç söllenme olur mu olmaz mı şu güne kadar nwgatifken kanda pozitif çıkar mı diye bilemedim

Bir ihtimal var tabi en iyisi kan vermek. Negatifse o da gecikme için doktora görünün sebebini öğrenin

Bende aynı durumu yaşıyorum kan testi yaptırırsanız söyler misiniz sonucu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…