• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test vermeye korkuyorum?

inas34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
218
41
13
Kızlar 20 eylül ovitrelle vuruldum 11. Ve 13. Gün evde test negatif bugün 15. Gün kan vermek istiyorum çok korkuyorum sürekli ağlıyorum diye eşim de kan verme bekle diyor böyle olup pozitif gören var mı? Bugün göğüs hassasiyeti yoğun ve mide bulantısı gibi bişey var? Doktorum regl gecikince ver demişti çıkmaz mi? Bide kaçıncı gün regl oldunuz ?

ben iğnenin 19.günü regl olmustum. 13.günden itibaren de testler negatifti. hiç kan vermedim ben evdeki testler negatif çıkınca

Benim de negatif yok mu yani pozitife dönme ihtimali kan vermeye de korkuyorum ya 😞
14.günde netleşir diyor herkes bilemiyorum ki. benim doktorum regl gecikince test yapmamı istemişti. ben dinlemeyip 11.günde baslamıştım teste 😂😂 normalde ayın 1inde regl olmam gerekiyordu, ben ayın 4ünde olmuştum. yani gecikmişti de reglim ama olmadı 🥲🥲

bu arada ondan sonraki ay kendiliğinden oluştu gebelik 🥲🥲 su an oğlum 8.5 aylık oldu 😂😂

14.günde netleşir diyor herkes bilemiyorum ki. benim doktorum regl gecikince test yapmamı istemişti. ben dinlemeyip 11.günde baslamıştım teste 😂😂 normalde ayın 1inde regl olmam gerekiyordu, ben ayın 4ünde olmuştum. yani gecikmişti de reglim ama olmadı 🥲🥲

bu arada ondan sonraki ay kendiliğinden oluştu gebelik 🥲🥲 su an oğlum 8.5 aylık oldu 😂😂
Ay maşallah bilmiyorum bende bugün en azından bekleyeceğim hayırlısı inşallah vardır banada bekle doktor ama beklemek çok zor oglusunu öp yerimize 😘

Back
X