Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gününüz geçmiş aslında tekrar test yapabilirsinizBende pazartesi yaptım negatif çıktı. Salı günü regl olmam gerekiyordu henüz olmadım. Ama regl belirtilerim var. Her an olacakmış gibiyim. Bu ay da olmadı. Artık gelecek ay nasip olursaAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adet tarihiniz ne zaman inşallah pozitif çıkarBen hafta sonu yapacağım inşallahErkenden yapmamak için günümü bekliyorum
![]()
İnşallah geç döllenmedirBende pazartesi yaptım negatif çıktı. Salı günü regl olmam gerekiyordu henüz olmadım. Ama regl belirtilerim var. Her an olacakmış gibiyim. Bu ay da olmadı. Artık gelecek ay nasip olursaAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adet tarihiniz ne zaman inşallah pozitif çıkar![]()
Bugün de bekleyecem eğer olmazsam yaparım. Ama negatif görmekten çok yıldımSizin gününüz geçmiş aslında tekrar test yapabilirsiniz![]()
İnşallahİnşallah geç döllenmedir![]()
İnşallah canım18 Mart , inşallah hepimizin pozitif çıkar![]()
Bugun yaptim tek cizgi lazere başladım bende sıramı bekliyorumKızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız![]()
Bugün de bekleyecem eğer olmazsam yaparım. Ama negatif görmekten çok yıldım![]()
Bugun yaptim tek cizgi lazere başladım bende sıramı bekliyorum1 bebegim var 9 aylık ama anlamadigim sekilde beraber buyucegi bi kardesi arkdasi olsun diye heveslendim korunmuyoruz ilk bebegime 1 bucuk senede hamile kaldim yine kalabilcemmi diyede biraz kafama taktim sanirim bide bakalim nasip nezamana
Allah ım isteyen herkese saglikli sıhhatli hayirli evlatlar versin insallah
AminnnMaşallah bahtı güzel olsun evladınızın, inşallah olur gününüz geçti mi![]()
Amin canımÖy
Öyle oluyor, insan yoruluyor gerçekten, Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin.![]()
AminnnGunum gecti bence yani 8 subat adet oldum 28 subat yine kanamam oldu kadin hastaliklarina gorundum 2 ay duzensiz erken oluyorum diye hamile kalablrsin dikkat et dedi doktor bende kalmak istyorm zaten degerlendrdim ama olmadi sanirim
bebegim var diye 1 sene bekle diyor doktorum ama icim bebek dusuncesi girince kafama kipir kipir oluyo elimden olsa surekli dogurcam
insallah vardir nasibimizde evlatlarimiz
Amin cok dua ediyorum bebek bekleyen isteyen herkeseAslında evet bebeğiniz ufak daha ama evlat seviliyor işte, benim ilk evladım olacak olursaAmin, cümlemize nasip eylesin inşallah
![]()
Amin cok dua ediyorum bebek bekleyen isteyen herkesegencken ben sabrim enerjim varken beraber arkadas olalim istiyorum ve kardes cok onemli ben cok bagliyim kardesime cocugumnda olsun istyorum bu yuzden
folik asit d vitamini flan kullaniyormusunuz hamilelik oncesi bana vermislerdi 7 ay folik asit ictim
![]()
Eczaneye sordum aldim ben kullanmam gerekiyo diye saglikocagima sormustum onlarda kullanman gerekiyor dediler kullansim sizde en yakin eczaneye sorup baslayin folik asit bebegin omurilik gelisimi icin lazim bide dahiliyeye kan verin ben vermisrim demir ve d vitamini eksikti bu sekilde hamile kalman zor demisti ve ilac kullanmstim degerlerim duzelsin diyeEvet, tabi arkadaş olarak büyümelerini istemeniz çok güzel, nasip olur inşallah
Hayır, kullanmadım inanın başım ağrıyor diye ilaç bile içmiyorum, hiçbir şey kullanmıyorum, aslında folik asit için kullanıyor herkes kullanmak lazım, size doktor vermiş olmalı belki ben de gitsem verebilir bana![]()
Eczaneye sordum aldim ben kullanmam gerekiyo diye saglikocagima sormustum onlarda kullanman gerekiyor dediler kullansim sizde en yakin eczaneye sorup baslayin folik asit bebegin omurilik gelisimi icin lazim bide dahiliyeye kan verin ben vermisrim demir ve d vitamini eksikti bu sekilde hamile kalman zor demisti ve ilac kullanmstim degerlerim duzelsin diyefolik asit folidoce kullanmistim ben mor kutu