Kizlar test yaptim ama hala inanamiyorum yardimci olurmusunuz

elinay19

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.188
716
123
33
Kizlar adetime 5 gunum var ama hassas prodüktörlerden yaptim fotoyu da gonderiuom

Eklentiler

• 20150911_120524.webp
    20150911_120524.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 482
Baya baya pozitif canım tebrikler :) ama kan testi de yaptır muhakkak emin olmak için.

Canim kan testi yaptir demistin dun yaptirdim 217 çıktı doktorun guzel dedi ama seninde fikrini almak istedim

Bence de güzel çıkmış canım Allah nasip eder inşallah. Bazı doktorlar testi 48 saatte bir tekrarlatıyor. 48 saat sonraki testte bu değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ama ben sadece bir kez yaptırmıştım mesela. Kan testinden 2-3 gün sonra ultrasona girmiştim orada kese görünmüştü gerek kalmamıştı ama senin adet günün de geçmedi sanırım belki hemen kesen görünmez korkma yani. İstersen kan testini tekrarla istersen bekleyip ultrasona gir canım ;)

Bence de güzel çıkmış canım Allah nasip eder inşallah. Bazı doktorlar testi 48 saatte bir tekrarlatıyor. 48 saat sonraki testte bu değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş ama ben sadece bir kez yaptırmıştım mesela. Kan testinden 2-3 gün sonra ultrasona girmiştim orada kese görünmüştü gerek kalmamıştı ama senin adet günün de geçmedi sanırım belki hemen kesen görünmez korkma yani. İstersen kan testini tekrarla istersen bekleyip ultrasona gir canım :KK66:
Evet oyle dedi doktorum carsamba gunu tekrar kan verecegim insallah sonra alttam muayene dedi ama ben biraz korkuyorum cok iyi seyler duymadimda bisey olurmuki acaba

Evet oyle dedi doktorum carsamba gunu tekrar kan verecegim insallah sonra alttam muayene dedi ama ben biraz korkuyorum cok iyi seyler duymadimda bisey olurmuki acaba
Benim de ilk seferde alttan muayene olmuştu daha doğrusu muayene değil de ultrasona oradan bakıyorlar. Çünkü kese çok ufak olduğu için karından görünmüyor. Korkmana gerek yok canım ince çubuk gibi bir şey sokuluyor afedersin. Kendini kasmazsan acımaz. Zaten kese büyüdükçe karından bakılmaya başlanıyor. Bir de Allah kısmet ederse Mayısta doğum yapacaksın sanırım. Burada 2016 mayıs anneleri diye bir grup var oraya bir bak istersen. Seninle aynı haftalardaki insanlar daha iyi bilirler bunları ;)

Benim de ilk seferde alttan muayene olmuştu daha doğrusu muayene değil de ultrasona oradan bakıyorlar. Çünkü kese çok ufak olduğu için karından görünmüyor. Korkmana gerek yok canım ince çubuk gibi bir şey sokuluyor afedersin. Kendini kasmazsan acımaz. Zaten kese büyüdükçe karından bakılmaya başlanıyor. Bir de Allah kısmet ederse Mayısta doğum yapacaksın sanırım. Burada 2016 mayıs anneleri diye bir grup var oraya bir bak istersen. Seninle aynı haftalardaki insanlar daha iyi bilirler bunları :KK66:
Evet takipdeyim suan verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim canim;)

Back
X