kızlar test yaptım silik çizgi çıktı sanırım hamileyim

eslina_42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
55
0
36
Ankara
sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heycanlıyım elim ayağım titiriyor gecen ay 3ünde olmuştum bu ayda bugün yarın olmam lazım allahım inşallah hamileyimdir.

Bir kan testi yaptır canım ancak o zaman kesinleşir. İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirerek bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın :71:

tşkler kızlar 1.30 kan testi vercem muayenede olcam 3tane testin hepsinde çizgi çıktı silik ama çok silik değil baya belli eşimle baktık 3ündede çizgiler var inşaalh benim için dua edin herkese nasip etsin allah

sanırım sevinçten yazmayı unuttun
silik bile olsa çizgibence hamilesin
2011 ağustos anne adayısın bizim gibi bekleriz topiğimize

kızlar kusura bakmayın heycandan yazmayı unuttum evt hamileyim 4hafta içindeyim allah herkese nasip etsin darısı tüm isteyenlere hepinize çok tşkler

amın inş tebrık ederim benım testimde silik çıkmıştı negatıf sanıp çok uzulmuştum deli gibi aglamıştım halbuki isteyerek değil supriz oldu ama yinede o silik çizgiyi gorunce bebegi ne çok istedigimi anladım doktora gittim kan testi yaptırmaya oda çok arada çıktı testi yapan laborant silikte olsa vardır bişi demişti doktorda 3 haftalık hamıle oldugumu soylemişti şimdi 34+5 bi kızım olck darısı isteyen herkesin başınaaa.....

amın inş tebrık ederim benım testimde silik çıkmıştı negatıf sanıp çok uzulmuştum deli gibi aglamıştım halbuki isteyerek değil supriz oldu ama yinede o silik çizgiyi gorunce bebegi ne çok istedigimi anladım doktora gittim kan testi yaptırmaya oda çok arada çıktı testi yapan laborant silikte olsa vardır bişi demişti doktorda 3 haftalık hamıle oldugumu soylemişti şimdi 34+5 bi kızım olck darısı isteyen herkesin başınaaa.....
Maşallah, doğuma da az kalmış. Allah bizlere nasip etsin....

kızlar kusura bakmayın heycandan yazmayı unuttum evt hamileyim 4hafta içindeyim allah herkese nasip etsin darısı tüm isteyenlere hepinize çok tşkler

kızlar ya bana bi yardımcı olsanız.. ben dun aksam ustu test yaptım bişey çıkmadı. sabah teste baktım ikinci cizgi cok sılık cıktı.. ama hala heveslenmek ıstemıorm :( sızce hamıle mıyım..:59:

Kızlar selam,adetimin üzerinden 11 gün geçti,c.tesi günü gebelik testi yaptım,pozitif çıktı,öylesine beklemediğim bir haberdi ki saatlerce ağladım.
çalıştığım için ve de plansız böyle bir haberi alınca şok oldum.hamileliğe dair tüm belirtiler mevcut,en kötüsüde sabah ki mide bulantım,Allahın gücüne gitmesin ağlamalarım ama umarım hayırlısı olur inş.bugün kan testi için doktora gideceğim randevu alabilirsem...:66:

Back
X