- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seheros elinde test varsa tekrarla istersen, test bozuk olabilirDün regl günümdu bir gün gecikti şimdi kahverengi leke geliyor bu da test sonucum cden sonra bir cizgi daha var
Başka bir testle dene, yazandan fazla damlatma. Bozulma var testteDün regl günümdu bir gün gecikti şimdi kahverengi leke geliyor bu da test sonucum cden sonra bir cizgi daha var
İkinci çizgiyi bende gördüm. Geç döllenme olmuş olabilir. Koyuluğunu takip edin. Sonra da kan verin netleştirin. Hayırlı olsun♥Benim de adetim 2 gün gecikti test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz umutlanıp sonradan üzülmek istemiyorum. 2. Çizgi bana mı var gibi geliyor onu da anlamadımgebelik varsa daha koyu olması gerekmiyormuydu... testi incelemekten bakmaktan kör oldum resmen
Var bence bende gördüm kan testi ver mutlakaBenim de adetim 2 gün gecikti test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz umutlanıp sonradan üzülmek istemiyorum. 2. Çizgi bana mı var gibi geliyor onu da anlamadımgebelik varsa daha koyu olması gerekmiyormuydu... testi incelemekten bakmaktan kör oldum resmen
Bir tane daha aynı marka aldım o da bozuk çıktı yapmamaya karar verdim ya üzülüyorum daha çokBaşka bir testle dene, yazandan fazla damlatma. Bozulma var testte
Malesef o da bozuk çıktıBaşka bir testle dene, yazandan fazla damlatma. Bozulma var testte
Yaa inşallah hepimiz gerçekten 3 ay ama 3 yıl hibi geldi ben aile apartmani olduğu için çok stres de yapıyorum günlük hayatımda bidahaki ay da olmazsa kadın doğuma gidicem genel muayne içinAh seheros ne olacak bizim bu halimiz. Ben de her ay yaptığım testin sayısını bilmiyorum artıkakışına bırakabilsek belki güzel haberler alıcaz ama insan ister istemez takıyor dayanamayıp test yapıyor. İnşallah sen de hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi olursun
![]()
Bu stres olayları çok etkiliyor vücudu malesefMalesef o da bozuk çıktı
Yaa inşallah hepimiz gerçekten 3 ay ama 3 yıl hibi geldi ben aile apartmani olduğu için çok stres de yapıyorum günlük hayatımda bidahaki ay da olmazsa kadın doğuma gidicem genel muayne içininşallah olur
evet çizgi var hangi marka test kullandınız eğer vanu diye bir markaysa genellikle böyle çıkartıyor ama umarım hamilesinizdirBenim de adetim 2 gün gecikti test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz umutlanıp sonradan üzülmek istemiyorum. 2. Çizgi bana mı var gibi geliyor onu da anlamadımgebelik varsa daha koyu olması gerekmiyormuydu... testi incelemekten bakmaktan kör oldum resmen
Bursa sizBu stres olayları çok etkiliyor vücudu malesefHangi ilde yaşıyorsun seheros?
Bursa sizmalesef bide yapım gereği ben her şeyi kafama takıyorum ya
Kesinliklee öyle ya biz çok ümit ediyoruz . Ben regl oldum bitti bu arada umarım önümüzdeki ay olur bir şeyler he ne dersin yumurtlama günlerimizi iyi değerlendirmek lazimBen de kocaeli'de yaşıyorum. Bu arada kan testi verdim 0.2 çıktı yine hüsran..Rabbim ol demedi mi olmuyor işte. evdeki testlere güvenilecek gibi değil en iyisi evde hiç test yapmadan direkt kan tahlili vermek...
var cizgiBenim de adetim 2 gün gecikti test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz umutlanıp sonradan üzülmek istemiyorum. 2. Çizgi bana mı var gibi geliyor onu da anlamadımgebelik varsa daha koyu olması gerekmiyormuydu... testi incelemekten bakmaktan kör oldum resmen
test sanki bozuk gibi baska bitane daha yapDün regl günümdu bir gün gecikti şimdi kahverengi leke geliyor bu da test sonucum cden sonra bir cizgi daha var