kızlar teste bakar mısınız

Pinar0757

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
441
122
18
37
Adetim 6 gün gecikti anında bu test bu şekilde çıktı.sizce var mı.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-05-01-01-25-581_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-08-05-01-01-25-581_com.whatsapp.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
Hayırlı olsun hamilesin sağlıcakla kucağınızı almayı nasip etsin hemen kan verin kesin çıkar

Var tabi ki hayırlı olsun
İnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış
Hayırlı olsun hamilesin sağlıcakla kucağınızı almayı nasip etsin hemen kan verin kesin çıkar
Days doktor çok yalancı pozitif çıkarıyor dediler ama silik değil net gibi o yüzden sormak istedim

İnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış

Days doktor çok yalancı pozitif çıkarıyor dediler ama silik değil net gibi o yüzden
Olabilir tabii her zaman bu ihtimal var tabii ama en net sonucu kan testi verir yarın sabahtan kan verin

İnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış durumda
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet days doctor yalancı pozitif çıkarıyor ben de çok denk geldim ben de yaklaşık 9 10 ay kadar denedim olmuyordu ama en son yine days doctor ile öğrendim sizin gibi😂 güvenemedim kan verdim siz de öyle yapın. Bu kadar da yalancı pozitif olacağını sanmıyorum o biraz daha silik oluyor bu çok net

Back
X