Kızlar teste bakar mısınız

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi

Eklentiler

• IMG_1267.webp
    IMG_1267.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 467
Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
Pozitifide geçmiş bu ultra pozitif olmuş :)
hayırlı olsun canım doktora git kan ver

Hamilesin, yanılma payı çok çok düşük... yine de kan testi ve ultrason muayenesi gerekir. Belki dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Eğer sağlıklı bir bebeğe hamileyseniz aldıracak mısınız?

Hamilesin, yanılma payı çok çok düşük... yine de kan testi ve ultrason muayenesi gerekir. Belki dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Eğer sağlıklı bir bebeğe hamileyseniz aldıracak mısınız?
Bilmiyorumki şuan şoktayım zaten inanamıyorumki akşam yada yarın akşam kan vericem hemen inş yanılıyordur test ne diyim

Bilmiyorumki şuan şoktayım zaten inanamıyorumki akşam yada yarın akşam kan vericem hemen inş yanılıyordur test ne diyim

İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Ben de 9 kasım 2015te hamile olduğumu öğrenmiştim. Üzerinden tam bir sene geçmiş. Şuan oğlum 4 buçuk aylık. Yanımda uyuyor mışıl mışıl :) Tabi benimki istenen bir bebekti, zaten hamile olmam benim için bir mucizeydi çünkü doktor tüp bebek gerektiğini soylemisti. İnşallah sen ve taşıdığın can için de hayırlar nasip olsun...

hımm hayırlısı olsun ama hamilesin umarım aldırmayı düşünmzsin mucize bu zamanı gelmiş demkki yaşamalısın .
Daha okulum var ailem var bi yandan üf bilmiyorum valla inanasım gelmiyor hala allh size bağışlasın bebeğinizi maşşlah

Back
X