Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitifide geçmiş bu ultra pozitif olmuş :)Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
Yanılma payı varmıdır acaba istenmeyen bi gebelikPozitifide geçmiş bu ultra pozitif olmuş :)
hayırlı olsun canım doktora git kan ver
Aaa istemiyo muydunYanılma payı varmıdır acaba istenmeyen bi gebelik
Bilmiyorumki şuan şoktayım zaten inanamıyorumki akşam yada yarın akşam kan vericem hemen inş yanılıyordur test ne diyimHamilesin, yanılma payı çok çok düşük... yine de kan testi ve ultrason muayenesi gerekir. Belki dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Eğer sağlıklı bir bebeğe hamileyseniz aldıracak mısınız?
istemiyor muydunBilmiyorumki şuan şoktayım zaten inanamıyorumki akşam yada yarın akşam kan vericem hemen inş yanılıyordur test ne diyim
İstemiyordum planlı değildiistemiyor muydun
Ben hayalet çizgiden öğrenmiştim:) bu bildiğin bağırıyor ben hamileyimmmm diye maşallahSizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
hımm hayırlısı olsun ama hamilesin umarım aldırmayı düşünmzsin mucize bu zamanı gelmiş demkki yaşamalısın .İstemiyordum planlı değildi
Bilmiyorumki şuan şoktayım zaten inanamıyorumki akşam yada yarın akşam kan vericem hemen inş yanılıyordur test ne diyim
Daha okulum var ailem var bi yandan üf bilmiyorum valla inanasım gelmiyor hala allh size bağışlasın bebeğinizi maşşlahhımm hayırlısı olsun ama hamilesin umarım aldırmayı düşünmzsin mucize bu zamanı gelmiş demkki yaşamalısın .
Korunmadığımı nerden biliyorsunuz bir akıllı sizsinizIstemiyorsaniz korunsaydiniz.
TEBRİKLER :)) DARISI BİZİM BAŞIMIZASizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
Allh en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip eder inşallahAy ne güzel ya, bizde eşimle yılladır uğraşıyoruz olmuyor çok üzülüyorum. tebrik ederim