- 1 Mayıs 2024
- 61
- 15
- 8
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
-
Max yarım saatlik idrarla yaptım testi acaba o yüzden mi böyle çıktı yoksa kuruma çizgisi midir bilemedimBen de gördüm var gibi duruyor gününüz de geçmiş bence kan verin
Kaset testlerde daha az çıkıyor erken gebelik testleri var onlardan yapın bir tanede belirtinix var mıydıMax yarım saatlik idrarla yaptım testi acaba o yüzden mi böyle çıktı yoksa kuruma çizgisi midir bilemedim
İştahım çok açık 2-3 gündür bide bat gününden beri olacakmışım hafif ağrı var kasıklarımda normalde olacağım gün olur ağrım ve olunca geçerKaset testlerde daha az çıkıyor erken gebelik testleri var onlardan yapın bir tanede belirtinix var mıydı
Bana pozitif gibi geldi o test bence erken gebelik testi alıp yapın hemenİştahım çok açık 2-3 gündür bide bat gününden beri olacakmışım hafif ağrı var kasıklarımda normalde olacağım gün olur ağrım ve olunca geçer
Bana pozitif gibi geldi o test bence erken gebelik testi alıp yapın hemen
Pembe tonunda ise kuruma çizgidi değildir kuruma çizgidi grimsi oluyo daha çok ilk yaptığınızda kaç dk içinde o silik çizgiyi gördünüzEki Görüntüle 3587787
biraz daha belirginleşmiş sanırım bu kadar kuruma çizgisi olmaz dimi
Yarin ilk idrarla yapin bence bende silik gordumMax yarım saatlik idrarla yaptım testi acaba o yüzden mi böyle çıktı yoksa kuruma çizgisi midir bilemedim
Şimdi aklımdan öyle geçti fazladan almıştım bi tane yarın sabah tekrar deneyeceğim regl olmazsamYarin ilk idrarla yapin bence bende silik gordum
Markası artimed sanırım silik çizgi çıksa bile güvenilir bir marka değil. Sizin beyaz çizgi çıkmış maalesef negatif gözüküyor şu an. Kan vermeden önce net çizgi gördüğünüzden emin olmanızı tavsiye ederim yoksa kanda negatifi görünce insan üzülüyor. Defalarca başıma geldiPembemsi grimsi değişik anlayamadım ama ilk dakikalarda çıktı
İnşallah olmazsin regli :) boyle dualar da ediyoruz artik valla sonumuz hayir olsun :)Şimdi aklımdan öyle geçti fazladan almıştım bi tane yarın sabah tekrar deneyeceğim regl olmazsam
Evet artımed bende çok güvenemiyorum ama beyaz değil pembe yansımalı fotoğrafta öyle gözüküyor kan vermek istemiyorum negatif olunca hayal kırıklığı çok kötü oluyorMarkası artimed sanırım silik çizgi çıksa bile güvenilir bir marka değil. Sizin beyaz çizgi çıkmış maalesef negatif gözüküyor şu an. Kan vermeden önce net çizgi gördüğünüzden emin olmanızı tavsiye ederim yoksa kanda negatifi görünce insan üzülüyor. Defalarca başıma geldi
İnşallah yaİnşallah olmazsin regli :) boyle dualar da ediyoruz artik valla sonumuz hayir olsun :)
Daha net bile gördüm artimed de başka test alın benceŞimdi çöpe atıcam diye baktımda bu kadar net kuruma çizgisi oluyor mu artımed ?
Eki Görüntüle 3587881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?