Kızlar teste bakarmısınız lütfen

Shopareekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
651
408
53
35
Kızlar en son 17 ağustosta adet oldum ,3 tane test aldım en bastaki silik en sondakinde bişi çıkmadı. İlk teste inanamadım bi kaç tane daha böyle yaptım bol bol idrar koydum inanamadım diye Adetim 3 gün geçikti bende PCos var ama adetim düzensiz bilmiyorum sizce hata mı var testlerde yardımcı olun lütfen şoklardayım

Eklentiler

• IMG_3562.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 107
Yok şimdi geldim eve hepsini yaptım son test 2. İdrarımda yaptım inanamayınca tekrar yaptım ama onda bişi cıkmadı

Yani bir şey söylemek zor, en mantıklısı yarın sabah ilk idrarla tekrarlamak bence. 1. Testin kaç dakika sonraki görüntüsü bu?

Hmm 4 dk ise vardır o zaman. Diğer testleri de kısa zaman sonra yeni idrarla yaptıysanız idrardaki beta hcg yoğunluğu düştüğü için negatif çıkmıştır

Yarin sabah ilk idrarla tekrar yap canim bence hamilesin. Benim sat da 17 agustos ben de bugün test yaptım galiba ben de hamileyim.

Ay CNm senin bayağı belirginleşmiş ya allahım inşallah verir . Ben 3-4 saat sonra yine yapsam olur mu kasıklarım çok ağrıyor korkuyorum ya
Benim de kasiklarim çok ağrıyor. Ayni korkuyu ben de yaşıyorum şu an. Bence yatin sabah ilk idrarla tap canim daha net sonuç alırsın. Rabbim ikimize de sağlıklı gebelik nasip eder inşallah.

Benim de kasiklarim çok ağrıyor. Ayni korkuyu ben de yaşıyorum şu an. Bence yatin sabah ilk idrarla tap canim daha net sonuç alırsın. Rabbim ikimize de sağlıklı gebelik nasip eder inşallah.
Amin CNm inşallah bide bende koyu akıntı geliyor koyu sarı neden acaba ya

Slm kizlar adetime 1 hafta var test ime bakarmisiniz

Eklentiler

• 20170922_104115.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…