- 4 Kasım 2020
- 2.062
- 2.986
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırsızlanıyorum aşırı sırt ağrım varçok erken istersen biraz bekle
bu ovülasyonsa anlasılmaz ki gebelik olusup olusmadıgını ancak gebelik testiyle ogrenirsinn adetinden 1 gun önce yapmaya basla gebelik testinideKızlar merhaba 7 gün önce yumurtlama günümdü değerlendirdik ovülasyon testiyle . Buda ovülasyon testim acaba hamilelik olabilir mi oluşurmu . Testte çıkarım 1 haftada
Öncesinde ovülasyonla öğrendim hamileliği bilmiyorum heyecanlandımBöyle dalgalanmalar gebelik olmasa da olabilir.
Gereksiz yükseliş olmasın canım inşallah.Öncesinde ovülasyonla öğrendim hamileliği bilmiyorum heyecanlandım![]()
Önceki gebeliğimi ovülasyonla öğrenmiştim hamilelik olunca ikiside koyu oluyor biliyorum ondan yaptım .bu ovülasyonsa anlasılmaz ki gebelik olusup olusmadıgını ancak gebelik testiyle ogrenirsinn adetinden 1 gun önce yapmaya basla gebelik testinide
Çok haklısınız da kaybolması gerekmez mi 7 günde hormonunİyi de bu testte t çizgisi c gibi koyu değil ki. Sanki yumurta çatlamış da hormon yeni azalmış gibi. Hamilelik için t’nin en az c kadar koyu olmasu lazım
Adetime 3 gün var çünküÇok haklısınız da kaybolması gerekmez mi 7 günde hormonun![]()
ben geçen hafta pozitifi gördüm acayip bir sırt ağrısı bende de olmuştu inAllah bebiş tutunduğu içindir senindeSabırsızlanıyorum aşırı sırt ağrım var![]()
Yani inşallah inşallah gebelik vardır Ama ne ümitlenin ne de ümidinizi yitirin. Ovulasyon testinde t ve C aynı koyuluktayken ben adet olduğumu bilirim. En doğrusunu gebelik testi gösterir.Çok haklısınız da kaybolması gerekmez mi 7 günde hormonun![]()